Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> gegevenscompressie >> Content
Hoe kan ik opmaken Mijn Iomega Zip Disk ?
Er zijn veel verschillende soorten schijven , zoals interne en externe harde schijven , verwisselbare USB- , flash drives , diskettes en zelfs CD /DVD-schijven , en ze hebben allemaal verschillende opmaak methoden . De Iomega floppy zip-drive heeft een eigen methode , ook. De Iomega ZIP drive

Iomega
introduceerde de eerste Iomega ZIP drive om de technologie wereld in november 1994 in dat jaar COMDEX , een computer dealer tentoonstelling tonen . De ZIP drive zelf , geclassificeerd als een middelgrote opslag drive , in eerste instantie opgeslagen slechts 100 MB en door de jaren heen werd steeds groter , totdat het 750 MB ZIP- USB -station werd uitgebracht in augustus 2002 en een andere versie ervan , de 750 MB FireWire ZIP drive , in september van 2002 . Deze dagen , de ZIP- drives komen in twee maten , de 750 MB ATAPI ( Advanced Technology Attachment met Packet Interface ) externe schijf alleen gemaakt voor Windows en de 250 MB USB- ZIP drive , gemaakt voor zowel Mac als Windows .
< Br >
Waarschuwing

Back -up alles opgeslagen op de schijf die u misschien wilt behouden voordat u het formatteren , omdat het opnieuw formatteren van een schijf of diskette , met inbegrip van de ZIP-drive , zal alles wissen en laat het " schoon" en leeg .
format in Windows

Plaats de schijf die u wilt formatteren in de ZIP-drive en klik op "Start " en vervolgens " Mijn computer " en klik rechts op de icoon ZIP drive om het contextmenu te openen en klik op" format . "Als het dialoogvenster verschijnt , selecteert u het type -indeling gebruik . " Short Format " wist alle gegevens op de ZIP-drive en laat het helemaal leeg en " Long Format " herstelt de ZIP-drive , als je probeert om een ​​verloren wachtwoord op te halen , of proberen om eventuele fouten die mijn worden op de schijf vast te stellen . Klik op de knop 'Start' als u uw keuze te maken . Als het programma klaar is , zal een dialoogvenster te openen die u attenderen op deze , klik op " OK " om de voltooiing van het formatteren te bevestigen en sluit het dialoogvenster en dan bent u klaar. Dit is de methode die alle versies van de Windows-besturingssystemen .
Format in Mac

initialiseren van de ZIP-drive door eerst te navigeren naar de map Iomega Gereedschap , zich in de map label ' Apple extra's ' op de harde schijf , kies dan de specifieke hulpprogramma voor het type aandrijving , zoals een USB-of SCSI-schijf , terwijl ervoor te zorgen de ZIP- drive is aangesloten op de Mac . Plaats de schijf die u wilt formatteren in de ZIP-drive , open de map " IomegaWare " , klik op "Tools" naar de map " Tools" en het pictogram ' Gereedschap ' dubbelklik openen . Dan, als het venster wordt geopend , markeert u de naam van de schijf die u wilt formatteren. Klik ' Erase Disk "om het wissen opties dialoogvenster te openen , dit zal hetzelfde ZIP-drive u de schijf ingevoegd in het begin te zijn . " Short Erase " kunt u alles snel en volledig te verwijderen , zodat u met een volledig lege schijf. De " Erase Long " optie zal toelaten om de schijf te herstellen als het fouten of als u uw wachtwoord kwijt bent . Kies een van de opties in en klik op "Wissen " om het formatteren te starten . Wanneer u klaar bent , verschijnt een dialoogvenster , waarin zij de voltooiing van de opmaak ; klik op " OK " om de voltooiing te bevestigen en sluit het dialoogvenster en dan bent u klaar

.

Previous: Next:
  gegevenscompressie
·Hoe maak je een Secure zip-bes…
·Hoe je Zip in de Command Line …
·Hoe je 7 - Zip gebruiken op RA…
·Hoe maak je een PDF-bestand vo…
·Hoe je DVR MS -bestanden compr…
·Hoe je toestaan ​​Zip-bestande…
·Hoe te Empty mappen toevoegen …
·Hoe te splitsen Zip bestanden …
·Hoe je Zip-bestanden unencrypt…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een nek langer maken in Phot…
·Hoe maak je een datum naar String in Vis…
·Hoe een Sound Recorder Hechten aan Power…
·Hoe te Extract een afbeelding van de ach…
·Hoe te Celtx projecten converteren naar …
·Hoe tot 60 FPS bewerken in Camtasia Stud…
·Hoe te velden In een Microsoft Access-ta…
·Hoe te XLS exporteren naar Word 
·Hoe de automatische updates voor Windows…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com