Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> dvd's branden >> Content
Hoe kan ik een dvd branden op een Dell Vista computer
Als u wilt dat de video's te bekijken die u hebt opgeslagen op de harde schijf van uw Dell- computer op uw televisie , kunt u de video's branden op DVD . Zolang uw Dell- Vista- computer een dvd -station , kunt u dvd's branden van uw videobestanden . Hoewel veel gratis dvd - brandprogramma's die werken op Dell-computers online kunnen worden gedownload , het besturingssysteem Windows Vista biedt een vooraf geïnstalleerd DVD - schrijven programma dat kan worden gebruikt voor het branden van dvd's op uw Dell-computer . Instructies
1

Start Windows DVD Maker . Windows DVD Maker is de dvd - brandprogramma vooraf geïnstalleerd op Windows Vista-computers , waaronder Dell -computers . Om Windows DVD Maker te starten , klikt u op de orb "Start" , klik op " Alle programma's " en kies dan " Windows DVD Maker ' in de programmalijst . Kopen van 2

Klik op de " Kies Foto's en video's " optie op het eerste scherm , en klik op ' items toevoegen . " In het venster " Items toevoegen " , zoekt u het video- bestand of de bestanden die u wilt toevoegen aan de dvd en dubbelklikt u op elk item toe te voegen aan Windows DVD Maker .
3

herschikken de video's in Windows DVD Maker door te klikken op een video , de muisknop ingedrukt te houden en het bestand omhoog omlaag te slepen of in de lijst met video's op het scherm . Als u een video wilt verwijderen zodra je het hebt toegevoegd , klikt u op het videobestand naam en druk op de " Verwijder Items " button .
4

Zet uw cursor in het vakje met " Disc Title " door rechtermuisknop te klikken in het vak . Typ een naam voor het dvd-project in het vak en klik op de knop "Volgende " om naar het volgende scherm .
5

Verander het uiterlijk van de menu's en de tekst in uw dvd-project door te klikken op de " Pas Menu" knop . Om het uiterlijk van het lettertype wijzigen , klikt u op de "Lettertype " of " Font Color " knop en selecteer een tekststijl en de kleur . Om een achtergrond video of afbeelding voor het menu, klik op " Achtergrond Video " en " Bladeren ", zoek de video-of beeldbestand en klik op de knop "Openen" .
6

Klik op "Preview " om het DVD -project te bekijken met de aangepaste menu . Als u wilt dat de DVD -menu hebt gemaakt als een menu- stijl voor gebruik op een later tijdstip te slaan , klikt u op de ' Opslaan als nieuwe stijl " optie , voer een naam naast" Style naam " en druk op de " OK "knop . < Br >

Plaats 7 een dvd in het dvd-station van uw Dell-computer . Klik op de "Burn" knop en de Windows DVD Maker -project brandt op de disc .

Previous: Next:
  dvd's branden
·Hoe kan ik Burn Leopard ISO op…
·Hoe maak je een Flip Video Bra…
·Hoe kan ik een dvd branden met…
·Hoe je dvd's gebruiken XP Burn…
·Hoe te Ondertitels invoegen in…
·Hoe te MPEG4 filmbestanden te …
·Hoe te Dl dvd- films te brande…
·Hoe je video's branden op DVD …
·Hoe je PAL & NTSC DVD's brande…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Waarom kan mijn computer niet vinden OoV…
·Hoe TOD bestanden converteren Met een MP…
·Hoe om muziek te hechten aan een Powerpo…
·Hoe de Headers Naam wijzigen in het Acce…
·Hoe maak je een Point of Sale Database B…
·Hoe kan ik Excel Informatie converteren …
·Hoe te schakelen van iTunes om Winamp 
·Hoe u Microsoft Office Copy & Paste 2007…
·Hoe te verwijderen Hamachi 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com