Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> dvd's branden >> Content
Hoe maak je een DVD-brander Burn bij lage snelheden
De meeste DVD -branders uitgerust met computers kunnen gegevens op lege dvd's te branden op een aantal verschillende snelheden . De brandsnelheid heeft betrekking op de tijd dat de brander zal nemen om uw bestanden op de lege dvd te branden . Een brandsnelheid van 1x betekent dat de data wordt verbrand om uw lege DVD met een snelheid van 1.32MB ( megabyte ) per seconde . De meeste DVD-branders kunnen data op hogere snelheden te branden , maar hoe sneller je de brandsnelheid , hoe meer kans er is van een fout optreedt ingesteld . Het branden van dvd -software kunt u de brandsnelheid voor uw project branden . Wat je nodig hebt verhuur dvd- brandsoftware
Toon Meer Aanwijzingen
1

Kies het branden van dvd -software die u wilt gebruiken om uw bestanden , films of muziek te kopiëren , te een lege DVD-schijf . De meeste dvd- brandprogramma's , zoals die gemaakt door Nero , Roxio en Imgburn , kunt u de brandsnelheid voor uw project instellen , maar alle van hen moet je om te gaan door de stappen van het creëren van een burn -project voordat je bij het ​​branden te stellen snelheid. kopen van 2

Download en installeer de dvd brand programma dat u gaat gebruiken om een ​​dvd branden project te maken . U kunt ervoor kiezen om het programma automatisch te installeren zodra het downloaden is voltooid . U kunt ervoor kiezen om de gedownloade bestanden op te slaan op de harde schijf van uw computer , en installeer het programma op een later tijdstip , als je dat liever . U moet de installatie-instructies van het programma volgen als u het programma later wilt installeren .
3

Start de dvd brand programma . Volg de instructies van het programma voor het creëren van een nieuwe burn -project . U kunt kiezen voor een filmproject , een muziek- project of een data- project te creëren . Als u een DVD wilt dat een film wordt afgespeeld op een DVD-speler te maken , moet u de optie film te selecteren , omdat dit een bestands-en mapstructuur op de lege dvd die wordt gebruikt door dvd-spelers te creëren .
4

Selecteer de bestanden die u wilt branden op een lege dvd , en voeg ze toe aan uw project . Sommige programma's kunt u bestanden slepen en neerzetten in het venster programma-interface . De meeste programma's zullen u voorzien van een indicatie van hoeveel ruimte je gaat gebruiken op de lege dvd , en waarschuwt u als u bestanden die groter zijn dan de beschikbare ruimte op de lege dvd hebt geselecteerd .
5

Selecteer DVD-brander uw apparaat uit een drop - down menu in het venster programma-interface . Dit is het apparaat dat u gaat gebruiken om uw bestanden te branden .
6

Kies de snelheid die u wilt dat de dvd-brander te gebruiken . De dvd brand programma leest de DVD- brander driver bestanden en kunt u een van de ondersteund door het apparaat snelheden kiezen . De meeste programma's zullen standaard de hoogste snelheid ondersteund door het apparaat , zodat uit het drop down menu, selecteer een lagere snelheid . Dit zal uw dvd-brander branden op de lagere snelheid , wanneer u kiest voor het verbranden project te beginnen .
7

Volg de programma-instructies om te beginnen met het branden van uw bestanden naar DVD . De bestanden branden op de snelheid die u in project instellingen van het programma instellen .

Previous: Next:
  dvd's branden
·Hoe te branden van DVD Shrink …
·Hoe u ISO branden op DVD Shrin…
·Hoe maak je een MPEG2 Video br…
·Hoe kan ik een dvd Met behulp …
·Hoe je een AVI branden op een …
·Hoe je een AVI branden op een …
·Hoe kan ik een DVD Cover Burn 
·Hoe te groot . ISO -bestanden …
·Hoe kan ik branden van een dvd…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Tools om AVI converteren naar MP4 video …
·Hoe te Logic Rewire Pro 
·Microsoft Word downloaden naar de laptop…
·Excel Graphing Functies voor rechthoeken…
·Hoe te Enter Batch Informatie Into Quick…
·Hoe te Geneology Informatie importeren u…
·Hoe te mozRank berekenen 
·Hoe de rubrieken 1 en de rubrieken 2 Met…
·Hoe kan ik een clip in Slow Motion op Mo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com