Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Procedures voor een back-up beleid
Een werkende , toegankelijke back-up van de computer -systeem is een verzekering die niemand wil gebruiken . Moet de tijd komen , moet de back- up -to - date , toegankelijk en functioneel zijn. De beste manier voor een netwerkbeheerder om dit te bereiken is om een ​​back-up beleid dat de fundamentele procedures bestrijkt instellen en volgen . Timing

Perform backups routinematig , op regelmatige tijdstippen. Op een veel gebruikte en regelmatig bijgewerkt systeem , moet backups dagelijks worden uitgevoerd , minimaal . Vast te stellen wie verantwoordelijk is voor het uitvoeren van back-ups en vereisen iedereen die een back-up doet aan de informatie die werd gesteund , de datum en het tijdstip , de gebruikte media , en zijn naam inloggen . Dit logboek moet op een veilige plaats , toegankelijk voor het netwerk personeel worden bewaard .
Locatie

Store backups
off - site, alsook op het terrein. Off-site back-ups zorgen ervoor dat vuur , water , rook , en diefstal in het gebouw niet zal voorkomen wanneer dat nodig is gebruik te maken van een backup . On-site back-ups kan downtime te reduceren omdat het netwerk personeel hoeft niet de tijd om de off - site back-up terug te nemen . In beide gevallen , zorg ervoor dat de opslaglocatie is veilig . De meeste back-ups bevatten gevoelige gegevens .
Testen

Test
de back-ups op een regelmatige basis . Dit wordt gedaan door de backup om data op een test computer . Dit proces bevestigt dat backup- procedures correct zijn en produceert een bruikbare backup . Het zal ook de bewustwording en het comfort niveau van netwerk- medewerkers als het systeem uitvalt en ze hebben een back-up te gebruiken .
Backup Type

Kies het type back-up die het best past bij de behoeften van het bedrijf , of een combinatie van back- types . De drie belangrijkste soorten zijn volledige, incrementele en differentiële . Volledige back-ups back-up van alle bestanden op een specifieke computer . Dit kan veel opslagruimte en tijd in beslag nemen . Incrementele back-ups kopieert alleen de informatie aan die gewijzigd is sinds de laatste back-up . Differentiële back-ups back -up alles wat er is veranderd sinds de laatste volledige back-up . Bedrijven kunnen een combinatie van deze drie soorten in hun backup-strategie gebruiken om een ​​evenwicht te vinden tussen de tijd die nodig is om back-ups uit te voeren en de tijd die nodig is om de verschillende soorten back-ups te gebruiken om het systeem te herstellen te vinden .
< Br >

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Een back-up mappen in Outlook …
·Een back- up maken van gegeven…
·Een back-up van een Unix harde…
·Hoe kan ik een back-up van fot…
·Een back- up maken van data op…
·Hoe kan ik drivers voor Window…
·Hoe maak je een harde schijf b…
·Hoe kan ik een back-up map opn…
·Hoe maak je een UPS back-up ba…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Macro's om Spaces in Excel Trim 
·Hoe maak je visitekaartjes in WordPad 
·Wat is de extensie JP2 ? 
·Hoe maak je een Docx bestand converteren…
·Hoe om gegevens van een Access-database …
·Hoe PowerPoint Opslaan om gebruikt op el…
·Hoe om uw computer controleren op viruss…
·Hoe te Geslaagd Levels op Angry Birds Re…
·Hoe maak je een SD-kaart partitie op XO …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com