Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Hoe kan ik Burn Back -up van Xbox 360 games op mijn Mac G5 ?
De Mac G5 is een competente en krachtige desktop computer . U kunt een back-up schijf van een Xbox video game , dat is op de harde schijf van de Mac G5 's met behulp van de ingebouwde DVD-station te branden . Een dvd- brandprogramma nodig is - er zijn veel beschikbaar om te gebruiken die zijn beide gratis en ontworpen om intuïtief te gebruiken . Geen kennis van hoe de back-up video spel wordt gespeeld op het gemodificeerde Xbox 360 game console is vereist . Wat je nodig hebt
Blanco beschrijfbare DVD
Toon Meer Aanwijzingen
1

Download een dvd brand programma op het bureaublad van de Mac G5 , bijvoorbeeld het gratis Burn programma of het vrije BurnX programma . Zie de koppelingen in Resources . Dubbelklik op het bestand eenmaal gedownload . Volg het menu commando's om het programma te installeren op de harde schijf van de Mac G5 's kopen van 2

Dubbelklik op het pictogram van het dvd- brandprogramma 's om het te lanceren - . Het pictogram is de binnenkant van de map "Programma's " dat is de binnenkant van de belangrijkste harde schijf van de Mac G5 's .

Wacht 3 voor het hoofdscherm van de dvd brand programma 's te verschijnen op het bureaublad . Sleep de Xbox 360 back- game bestand naar het pictogram van het dvd- brandprogramma - het pictogram in het Dock om de linker-of aan de onderkant van het scherm . Wacht tot de naam van de Xbox 360 back- game bestand om te verschijnen in de bovenste kolom van het hoofdscherm van de dvd brand programma 's .
4

Selecteer dezelfde naam uit de "Formaat" drop-down menu op de dvd hoofdscherm van het programma als het achtervoegsel van de Xbox 360 back- game file branden - bijvoorbeeld , " . ISO "
5

Klik op de Options "knop op het hoofdscherm van de dvd brand programma 's te brengen van een nieuwe venster . Selecteer " 4X " of " 8X " van de " DVD-snelheid " of " Disc snelheid " drop-down menu op het scherm . Klik op de "Apply " of " OK" knop aan de onderkant van het venster om het venster te sluiten en terug te keren naar het hoofdscherm van de dvd brand programma 's .
6

Selecteer de naam van het dvd-station van de " Devices " of "Drive" drop-down menu op het hoofdscherm van de dvd- brandprogramma 's .
< br > 7

Druk op de " Eject " toets op de Mac G5 's toetsenbord. Leg de lege beschrijfbare DVD op de uitgeworpen disc-lade . Druk nogmaals op de " Eject " knop om de lade te sluiten .
8

Klik op de "Burn " of "schijf branden " knop op het hoofdscherm van de dvd brand programma 's . Wacht als een voortgangsbalk verschijnt aan de onderkant van het scherm en vult in van links naar rechts . Sluit de dvd brand programma zodra de voortgangsbalk volledig ingevuld
9

Sleep het pictogram van de Xbox 360 back- game-cd die is nu op het bureaublad naar de prullenmand . Verwijder de Xbox 360 backup spel disc uit de uitgeworpen disc-lade . Druk op de " Eject " toets om de lade te sluiten . Archief of de Xbox 360 back- game bestand te verwijderen .

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Hoe maak je een back-up Afbeel…
·De beste manieren om mijn hele…
·Een back-up van Microsoft Fing…
·Hoe Computer Herstellen Van Ti…
·Disk Backup & Recovery 
·Hoe maak je een harde schijf v…
·Hoe. Deb Backups Wissen 
·Hoe kan ik een reservekopie va…
·Microsoft Word-bestanden back-…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te lichtzwaarden maken in After Effe…
·Wat is de extensie Jmp ? 
·Hoe Access Gegevens importeren in bestaa…
·Hoe te converteren QIF & GnuCash 
·Alternatieven voor SQL Server Management…
·Hoe verhoog ik het aantal items in een d…
·Hoe kan ik Screenshot met GIMP ? 
·Hoe te Games Kopiëren en opslaan van de…
·Ghost schrijven Software 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com