Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Hoe kan ik een back-up Domain Controller in Windows SBS 2003 Creëren
Een domeincontroller is een server die beveiligingsinformatie verzoeken adressen . Het geeft gebruikers toegang tot de computer van de middelen met een inlognaam en wachtwoord . Microsoft Windows Small Business Server 2003 is ontworpen om kleine zakelijke gebruikers mogelijkheden, zoals geïntegreerde setup , beter toezicht en externe toegang te geven . Bovendien biedt SharePoint services voor samenwerking en integratie met Exchange Server voor e-mail en fax functionaliteiten . Een backup domain controller toe te voegen kan helpen in het geval dat de primaire domein controller uitvalt of als u nodig hebt om uw domeincontrollers scheiden voor een tot de gebruikers en de andere , de veiligheid bewaken . Instructies
1

Open het menu 'Start' en hit " Run . " Enter " dcpromo /adv " binnen het vak Uitvoeren te openen je Windows Server 2003 -installatie -wizard . Lees de informatie over de " Operating System Compatibiliteit " pagina en klik op " Next . " Kopen van 2

Hit " Extra domeincontroller voor een bestaand domein " binnen de " Domain Controller Type" venster en klik op " Next . " Beslissen of u wilt uw domeinnaam locatie te kopiëren van "Over the Network " of " Vanaf Deze Gerestaureerde Backup Files " op de "Kopiëren Domeinnaam" pagina . Klik op " Next " als u " over het netwerk . " Hit "Bladeren" en zoek vervolgens uw bestanden en klik op " Next" als je ervoor kiest " Vanaf Deze Hersteld back-upbestanden . "
3

Voer de gebruikersnaam , wachtwoord en gebruikersnaam domein van de gebruikersaccount u wilt gebruiken voor deze domeincontroller binnen het " Netwerkreferenties " pagina . Hit " Next . " De gebruiker moet een deel van de "Domain Admins Group " om toegang te hebben . Selecteer de locatie die u wilt de database en log mappen installeren om binnen de " Database en Log mappen Pane . " Hit " Bladeren " en kies de locatie . Klik op 'Volgende'.
4

Voer de locatie die u wilt de " Sysvol Folder " te installeren in het " Shared System Volume " pagina . Klik op "Bladeren" en selecteer uw locatie . Hit " Next . " Enter en controleer het wachtwoord dat u wilt gebruiken voor de beheerdersaccount in de " Directory Services Restore Mode Administrator Password " ruit . Hit " Next . "
5

Bevestig uw selecties op de " Samenvatting " pagina . Hit " Next" om de installatie te starten . Herstart je computer nadat de installatie is voltooid .

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Hoe maak je een DOS Back-up in…
·Gemakkelijke Manieren om een ​…
·Hoe te Quicken 2007 Backup 
·Een back- up en herstel van ee…
·Een back-up van een Blu - ray …
·Een back-up Dentrix 
·Hoe te Iomega Automatic Backup…
·Hoe maak je een volledige back…
·Soorten back-ups in SQL 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een kerst kaart met behulp v…
·Hoe te PPS Bekijk bestanden online 
·Hoe te spelen Match 3 Games 
·How to Get Things Done in Excel 2007 
·Hoe Video Capture direct vanaf het scher…
·Hoe maak je een gratis RPG 
·Wat voor soort camera heb ik nodig voor …
·Hoe maak je een Computer Software Compan…
·Hoe maak je een PDF naar een Docx omzett…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com