Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
XP Backup Gereedschap
Windows XP is een Microsoft Windows-besturingssysteem dat na Windows 2000 en vóór Windows Vista kwam . Windows backup tools kunt u kopieën van de gegevens die zijn opgeslagen op uw harde schijf te maken . Dit zorgt ervoor dat u toegang tot uw gegevens , zelfs als uw gegevens is beschadigd als gevolg van een computer crash , virus of stroomuitval . Windows XP heeft een eigen gratis backup utility , maar derde partijen bieden ook backup- diensten voor een vergoeding . Windows XP Backup Utility

De Windows XP- hulpprogramma Back-up
is een gratis tool meegeleverd op de installatie- cd van Windows XP . Het is een uitvoerbaar bestand ( voert taken op een computer systeem ) met de naam van Ntbackup.exe , en het is gelegen binnen de ValueAdd map . Zodra het hulpprogramma op uw computer is geïnstalleerd , zal een wizard u door de rest van het proces . Je hebt de mogelijkheid om alleen een back-up My Documents and Settings ; Ieders Documents and Settings , of alle informatie over deze computer . U kunt ook kiezen voor een op maat gemaakte back-up , waar u alleen een back-up van bepaalde bestanden doen . Microsoft raadt u alle bestanden die moeten worden gesteund in een centrale locatie voor het uitvoeren van dit programma te verzamelen . Je zal ook moeten wijzen naar waar u wilt dat uw bestanden opgeslagen .
Thunderbird Backup 1.3c
p Dit is een shareware programma , wat betekent dat u kunt gebruiken het voor een beperkte tijd gratis . U moet echter de aankoop van de volledige versie van de software . Deze tool stelt u in staat om uw e-mails , instellingen en bestanden in de map Mijn documenten een back-up . Het programma Thunderbird Backup kunt u ook uw bestanden te versleutelen , wat betekent dat het maakt van uw informatie in tekens en symbolen die alleen kan worden gelezen door degenen die het juiste wachtwoord . Andere kenmerken van dit programma zijn onder andere een ingebouwde CD ( compact disc ) brander en FTP ( File Transfer Protocol ) -bestand uploader .
MozyHome

MozyHome
laat u al uw bestanden back-up naar een online server , en er is geen limiet aan het aantal bestanden die u kunt uploaden . U kunt een back-up tot 2 GB ( gigabyte ) aan geheugen voor gratis , maar je moet een maandelijkse vergoeding te betalen voor de onbeperkte service . U kunt backups te draaien op bepaalde perioden , en de service versleutelt uw gegevens gratis . Andere functies zijn onder meer live- technische ondersteuning , gratis tutorials en een community forum waar u vragen kunt stellen en antwoorden van andere gebruikers ontvangen . Deze tool is compatibel met zowel Windows -en Mac-besturingssystemen .

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·DVD backups te MP4s 
·Hoe kan ik een back-up kopie v…
·Een back-up van een laptop op …
·Hoe om een back-up naar een Ne…
·Een back-up Boot Camp op MacOS…
·Hoe je een reservekopie van mi…
·Welk type Discs gebruik ik om …
·Hoe je bestaande OneCare Backu…
·Hoe kan ik een back-up kopie v…
  Related Articles
Hoe maak je een toetsenbord taal in Wind…
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Hoe te Fonts in Windows XP installeren 
Hoe maak je visitekaartjes met behulp va…
Hoe je verloren gegevens in Windows XP h…
Hoe te verwijderen Office XP Pro 
Problemen Copy & Paste in Windows XP 
Hoe te wijzigen van een Windows XP Gebru…
Hoe je documenten in Windows XP herstell…
  Software Articles
·Hoe maak je een GG bestandsextensie Get …
·Hoe om bestanden vanaf een cd in Microso…
·Hoe om dvd- films kopiëren Met een klik…
·Hoe te Papier Krullen maken met Photosho…
·Hoe maak je mooie Certificaten Creëren 
·Hoe je Drupal Invoegen 
·Top Tien tips voor Microsoft Word 2003 
·Hoe je DV camera's gebruiken voor Skype 
·Wat is Nero Suite ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com