Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
DAT naar MP3 Conversion
DAT is gewoon een bestand met gegevens . MP3 is een veel voorkomende naam voor MPEG - 1 Audio Layer 3 . MP3 is ontworpen om de grootte die zowel ongecomprimeerde audio -opnames nodig te verminderen . Dit behoudt de kwaliteit van de oorspronkelijke muziek in een portable format . Waarom converteren?

Voor audio /video -toepassingen , DAT-bestanden zijn zoals MPEG 1 en 2 met de mogelijkheid om meer gegevens op te slaan . Ze worden vaak geassocieerd met video-cd . Ze maken het gebruik van bestanden in een verscheidenheid van media player programma . Voor audio alleen MP3 ( ontwikkeld door de Moving Picture Experts Group ) is eenvoudiger en algemeen aanvaard. MP3's worden ondersteund door alle populaire mediaspelers , zowel draagbaar als op de pc .

Van 1994 tot de late jaren 1990 , de Internet gepopulariseerd MP3 -formaten . Ze zijn eenvoudig te maken en te delen . Dit is niet waar van DAT-bestanden die niet genieten van dezelfde populariteit .
DAT Feiten

Het probleem met de DAT-bestand extensie is dat de opgeslagen informatie is niet eenvoudig te interpreteren of toegang zonder kennis van de inhoud ervan . Muziek , tekst , video , graphics , back - up volumes en meer - DAT- bestanden kunnen veel verschillende soorten inhoud bevatten . U moet beschikken over het bijzondere programma dat gebruikt wordt om het DAT- bestand aan te maken om toegang te krijgen tot het.
MP3 Feiten

MP3
is een digitale audio-encoding formaat . Wanneer een MP3 wordt gemaakt met de instelling 128kbit /s bestand , het resulterende bestand is een fractie ( ongeveer 1/11) van de originele CD-bron . De " perceptuele coderingsmethode " optimaliseert grootte door het elimineren van onhoorbare frequenties . MP3 kan ook worden gemaakt met hogere of lagere kwaliteitsinstellingen .
Conversie

Gebruik een DAT - to- MP3- software conversie utility om het bestand conversie te voltooien . Er zijn veel programma's beschikbaar voor dit , sommige zijn freeware , terwijl anderen zijn professionele commerciële producten . Xilisoft Video Converter kan audio /video- DAT-bestanden te converteren naar MP3 . Deze software heeft zowel gratis en commerciële versies .

Als u een audio /video- DAT-bestand naar MP3 te converteren , zal alleen het audiogedeelte omgezet worden , want dat is al het MP3-formaat op te slaan .

Niet alle DAT bestanden kunnen worden geconverteerd naar MP3 . Zoals gezegd , is het DAT- extensie niet beperkt tot audio /video en kan nonconvertible inhoud bevatten .
Beperkingen van MP3

MP3 encoders
hebben niet een zekere beperking van de MP3 overwinnen formaat . Er is geen schaal band voor hogere frequenties dan 15.5/15.8kHz . Joint stereo gebeurt slechts op een frame - voor-frame basis. Er verhoogde codering vertragingen als gevolg van de interne bit reservoir . Maatregelen van de platenmaatschappijen tegen " peer- sharing " maken het moeilijk om gekochte muziek af te spelen op verschillende apparaten .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe te verwijderen Tunebite sn…
·Hoe maak je een Multichannel S…
·Hoe te verwijderen Visualisati…
·Hoe je CD's Downloaden Van com…
·Hoe MP3 ID Tags Verander 
·APE naar MP4 
·How to Set Up een SHOUTcast Se…
·Hoe te gast Sync op uw Zune 
·Hoe de tijd aanpassen voor opn…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te AntiSpyware & AntiVirus 
·Hoe Degroepeer in PowerPoint voor Mac 
·Hoe het opzetten van een raster met Open…
·Hoe te Corel Quattro Pro converteren naa…
·Hoe kan ik een NRG bestand openen op Ner…
·Hoe te herstellen Met behulp van Backup …
·NAS Backup Devices 
·Kan ik gegevens uit QuickBooks naar H & …
·Hoe kan ik een Ongelijke Achtergrond Lic…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com