Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
NAS Backup Devices
Network - Attached Storage -apparaten zijn professionele opslag en back-up hardware-oplossingen voor bedrijven en andere ondernemingen die zich hechten aan het netwerk in plaats van direct op de desktop . Deze apparaten kunnen een back-up van essentiële informatie te creëren of verplaatsen van een back-up van het NAS-apparaat op een computer op het netwerk als de noodzaak zich voordoet . Seagate BlackArmor 440

Seagate
produceert zijn verschillende storage-oplossingen voor thuis en zakelijk gebruik . De BlackArmor 440 is een network-attached storage -apparaat dat vier harde schijven containts om gegevens op te slaan . Het toestel kan voor maximaal 8 TB aan gegevens bij gebruik van 2TB schijven . Het apparaat is klaar voor gebruik uit de doos . De gebruiker moet alleen de hardware aansluiten op het netwerk en zo een stopcontact .

De BlackArmor 440 kan ook verbinding maken met een toevoeging 440 voor toevoeging backup . Gebruikers kunnen ook de USB -poorten gunstig, omdat ze rechtstreeks vanaf het apparaat zelf kan afdrukken , na het aansluiten van een printer .

De meegeleverde software werkt in combinatie met Internet browser van de gebruiker . Seagate heeft een elektronische handleiding gebruikt om nieuwe gebruikers instellen van de NAS . Gebruikers kunnen ook contact opnemen met Seagate voor technische ondersteuning , mocht dat nodig zijn .
Netgear ReadyNAS NVX

Een onmiddellijke voordeel van Neatgear 's ReadyNAS is dat het geen aparte voeding hebben kabel die wordt aangesloten op een stopcontact . Gebruikers kunnen ook dat de handgreep op deze NAS apparaten vergemakkelijkt poort . Het uiterlijk van de ReadyNAS is niet anders dan een kleine computer toren . Er is een deur aan de voorzijde van het apparaat waarmee gebruikers harde schijven te vervangen . Net als de Seagate NAS , kan versie Netgear 's ook geschikt voor vier harde schijven . Het apparaat wordt geleverd met vier , 1TB harde schijven geïnstalleerd . Volgens een artikel van PC World , de Netgear ReadyNAS NVX heeft sneller data lezen en schrijven keer dan zowel de Seagate BlackArmor 440 en de Synology DS409slim . Vanaf augustus 2010 heeft de 4TB versie van deze NAS is beschikbaar voor ongeveer $ 2000. Er is echter een groot prijsklasse voor modellen in deze serie en consumenten in staat zijn om de 2TB -versie te kopen voor ongeveer $ 1500.
Synology DS409slim

de Synology DS409slim verschilt van de vorige NA apparaten in dat het niet komt uitgerust met harde schijven . De consument moet kopen en installeren aparte harde schijven in dit toestel . Hoewel dit leidt tot een lagere prijs voor het NAS apparaat zelf --- ongeveer $ 400 --- er een aantal nadelen . Zo kan het apparaat geschikt voor vier , 2.5 inch schijven . Echter , die schijven zijn alleen beschikbaar met een maximale capaciteit van 500GB . De hoogste capaciteit van dit apparaat is dan rond 2TB . De Synology DS409slim is voorzien van een installatie schijf om het management software , die zich baseert op de browser van de gebruiker te installeren . Net als veel andere NAS -apparaten, deze is uitgerust met USB -poorten , kan verbinding maken met een printer en externe harde schijven . De totale prijs van dit apparaat is afhankelijk van het aantal en type harde schijven die de gebruiker koopt een te installeren in de Synology DS409slim .

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Tools for Exploring Windows Ba…
·Hoe de Widget Bar Terug Up on …
·Hoe te Memeo Backup gebruiken 
·Hoe kan ik een back-up van OSX…
·Hoe een back- up QuickBooks Pr…
·Een back-up iTunes Wanneer de …
·Soorten Backup in Windows XP 
·Hoe te Backup Exec 12 Installe…
·Hoe maak je back-ups plannen 
  Related Articles
Hoe kan ik muziek -Backup op Mijn Window…
Hoe naar Mount beeldbestanden Vrijwel Zo…
Hoe te To - Dos tussen apparaten synchro…
Verbinding maken met NAS SSH MidPhase 
DIY : NAS Case 
Symantec NetBackup Vs . Backup Exec 
Hoe maak je een SQL Server Backup Delete…
Hoe maak je een GeForce NAS Print Unlock…
Methoden voor reinigen Storage Devices 
  Software Articles
·Hoe te gebruiken Powerpoint 2003 Step - …
·Hoe te vernietigen of Stop Norton GoBack…
·Wat is WinZip & Hoeveel Bytes Kan het co…
·Hoe bekijkt een verwijderde Zoekgeschied…
·Hoe je JavaScript Run in Joomla ! 
·Hoe Word 2003 Fonts In Word 2007 
·Hoe te berekenen afbeelding in osCommerc…
·Hoe kan ik een nieuwsbrief in InDesign 
·Hoe maak je gebruikershandleidingen Creë…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com