Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
APE naar MP4
Bestanden in Monkey's Audio -formaat , ook wel bekend als APE , zijn ontworpen identiek aan de audiobron te klinken , maar kunnen niet worden afgespeeld op veel draagbare muziekspelers of in toepassingen zoals Apple's iTunes . Converteren van deze bestanden naar een standaard MP4- audio -formaat kan een beetje audiokwaliteit kosten, maar biedt een compatibiliteit voordeel , vooral als je op de gaan . Monkey's Audio -formaat

Audio compressie formaat van de Aap is lossless , wat betekent dat in tegenstelling tot MP3 of zelfs een MP4-formaten , is geen muzikale informatie weggegooid . Bestanden met behulp van audio -compressie Monkey's gebruik maken van de extensie " . Aap . " Winamp , JRiver Media Center en andere toepassingen te ondersteunen APE -bestanden , maar niet alle audio- software of apparaten , voor een deel omdat Audio formaat van de Monkey's wordt niet uitgebracht met een open - source licentie . Daarnaast is meer rekenkracht nodig is voor het decoderen en afspelen van audio -indeling van de Monkey's .
MP4 -formaat

MP4
, of MPEG - 4 Part 14 , staat bekend als een container formaat en kan audio , video en zelfs statische beelden vast te houden. Audio- bestanden met behulp van de MP4-formaat , ook wel bekend als AAC -bestanden , normaal gesproken gebruik maken van de extensie " . M4a " en worden meestal gecodeerd met een " lossy " compressie voor kleinere bestanden . Hoewel AAC is geen open - source formaat , de meeste audio applicaties en draagbare audiospelers ondersteunen AAC-bestanden .
Omzetten van APE

Audiotoepassing The Monkey's bevat een optie om een APE bestand decomprimeren , zodat u met een ongecomprimeerd WAV -bestand . U kunt dan het WAV-bestand te openen in de meeste audio applicaties kunnen opslaan van bestanden in AAC-formaat , zoals iTunes of Audacity 1.3 of hoger . Om het APE bestand rechtstreeks naar AAC te converteren , moet u een conversieprogramma , zoals XRECODE , Foobar2000 of X Lossless Decoder gebruiken . Freeware -toepassingen kan een extra component te downloaden om te zetten naar AAC .
Alternatieven voor APE

vereisen Als u op zoek bent naar een meer algemeen aanvaarde lossless compressie formaat , twee populaire alternatieven zijn FLAC en Apple Lossless . FLAC staat voor Free Lossless Audio Codec , een open - source formaat dat wordt ondersteund door een verscheidenheid aan audio toepassingen . Artiesten als The Beatles en Nine Inch Nails zijn albums gecodeerd met FLAC . Apple Lossless is gemaakt door Apple Inc , maar is open-source en ondersteund op alle iPods en iPhones , evenals apparaten van andere fabrikanten , waaronder Windows Phone en derden Android- applicaties .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe te Cepstral gebruiken Met …
·Hoe muziek rippen op Computers…
·Hoe maak ik meerdere Tempo's i…
·Hoe om uw stem Sound Robotic M…
·Hoe de File Path wijzigen in e…
·Hoe u de automatische Crossfad…
·Wat kunt u gebruiken om een Cu…
·Hoe een Sound Recorder downloa…
·Hoe te luisteren naar een CDA …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is een DPI in Photoshop ? 
·Hoe maak je een Cell Format wijzigen 
·Wat is WebTrends Levende ? 
·Het opmaken van tekst in Excel 2007 
·Hoe te DotA opnemen in Camtasia 
·Hoe maak je foto's op een beschadigde cd…
·Hoe de Blinds Effect Neem PowerPoint 
·Wat Is Kontiki KHost.exe ? 
·Hoe kan ik een diapresentatie maken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com