Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Muziek Downloaders die werken met Norton 360
Nieuwere versies van Norton 360 te waarschuwen vaak gebruikers van potentiële virussen en wormen die in nieuwe gedownloade programma's . Wat muziek downloaden van programma's , bijvoorbeeld , komen met waarschuwingen van Norton 360 waarin staat dat het programma is gevaarlijk en kan mogelijk uw computer beschadigen , maar sommige van deze waarschuwingen zijn valse positieven en mogen niet malware of spyware bevatten . Om aan de veilige kant , er zijn een paar muziek- downloaders dat Norton 360 acht veilig zodat u geen zorgen hoeft te maken . Freecorder

Hoewel Freecorder is niet strikt een muziek downloader , heb je de luxe van het opnemen van muziek uit vele media - zoals muziekspelers , YouTube en Veoh speler - en u kunt deze MP3-bestanden downloaden op uw computer . Beschikbaar vanaf Applian , Freecorder is gratis te downloaden en Norton 360 acht het veilig om te gebruiken .
Mp3Raid

MP3Raid
is een website die muziek bevat die legaal wordt gedownload op de internet . Deze site zorgt ervoor dat de nummers vrij zijn van malware . Norton 360 Internet en bescherming website blijkt dat MP3Raid is schoon en de muziek is veilig om te downloaden . Gevallen van low - level tracking- cookies lijken zodra een gebruiker de site bezoekt , echter. Quick scan optie Norton 360 's verwijdert deze cookies .
IMesh en iTunes

iMesh
en iTunes zijn in principe uitwisselbaar , zoals ze zijn beide compatibel met de Apple iPod . Er zijn echter enkele verschillen . Bijvoorbeeld , iMesh is een peer-to -peer ( P2P ) programma iTunes is niet . Overall , iTunes is de veiligste van de twee programma's en Norton 360 maakt het mogelijk alle downloads van iTunes op uw computer worden geplaatst . Met iMesh , het merendeel van de muziek gedownload is veilig, maar meer obscure nummers worden gezien als verdachte en zijn geblokkeerd . Als je bereid bent om te gaan met een paar uitzonderingen zijn , iMesh is 100 procent gratis , terwijl je zal moeten betalen voor muziek via iTunes .
BearShare

BearShare getest schoon in Norton 360 scans , maar sommige P2P- clients niet. Norton 360 zal u toelaten om de muziek downloader op uw computer toe te voegen , maar het kan je blokkeren van collega- collega's , die u rapporten van kwaadaardige software die een peer is het delen en welke schade kan worden gedaan op uw computer . Vanaf hier , zal Norton 360 u de mogelijkheid van het downloaden van bestanden of niet te geven , maar als je ervoor kiest om muziek te downloaden van bekende spyware of malware - sharing leeftijdsgenoten , zal de antivirus u meldingen van onveilige bestanden drijvend in uw computer elke keer dat u BearShare opent .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe om bestanden te importeren…
·Rhapsody to Go wordt niet over…
·Hoe kan ik iTunes & Songs opni…
·Hoe te kopiëren en delen muzi…
·Hoe je MP3's zoeken in iTunes 
·Hoe te Album Art Get voor Song…
·Hoe te Shuffle Lijst in Media …
·Hoe te FrostWire Downloaden na…
·Hoe je MP3's importeren vanaf …
  Related Articles
Hoe kan ik een Word- bestand dat is niet…
How to Get Rid van een bestand dat Vraag…
Hoe Word- documenten die niet kan worden…
Hoe kan ik een Word- document dat Geslot…
Hoe je bladmuziek Software Maak 
Hoe kan ik een Word-bestand dat werd ges…
Hoe te Lines toe aan een tabel in Word 2…
Hoe kan ik een Word- document dat niet o…
Hoe kan ik een document dat reeds is afg…
  Software Articles
·Hoe te synchroniseren Adresboekinformati…
·Hoe te Reacties in Excel Afdrukken 
·Een back-up van een Mac -besturingssyste…
·Hoe kan ik een document Stroomschema Tek…
·Hoe kan ik een cd branden vanaf een Wind…
·Hoe kan ik een document opslaan in PDF -…
·Hoe te gebruiken DVD Shrink en Videora 
·Hoe te Quicken 2004 Verplaatsen naar Qui…
·Hoe te schrijven op PDF-documenten 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com