Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Virtual Audio Cable Alternatieven
Virtual Audio Cable is een software ontwikkeld door Eugene Muzychenko , gebruikt om audio tussen apparaten en toepassingen op het Windows-platform over te dragen . Gebruikers vaak gebruik van deze software in een proces dat bekend staat als " loopback " om dezelfde geluiden naar de computer luidspreker opnemen . Een Virtual Audio Cable belangrijkste voordelen is dat het geen hardware audiokaart , aangezien het zijn eigen virtuele geluidskaart die verschillende volumeregeling en andere functies die worden gebruikt in audio recording. Er zijn verschillende andere programma's die kunnen worden gebruikt als alternatief voor Virtual Audio Cable en die kan worden gedownload van internet websites . Sommige zijn gratis trial -versies , maar de volledige versies kunnen worden gekocht van de websites . Mp3mymp3

mp3mymp3
wordt vaak gebruikt om internetradio en andere on -line audiobronnen opnemen . Elke audiofragment kunnen worden opgeslagen op een MP3-of Waveform Audio bestandsformaat ( WAV ) . Deze software , ontwikkeld door Digital Liquid , werkt op verschillende Windows-platforms , zoals Windows 7 en Vista . Het biedt een groot aantal kenmerken met Virtual Audio Cable , inclusief CD rippen en afspelen van meerdere audiobestanden : WAV , MP3 , AIF en AU . Programma achtergronden en skins worden aangeboden , zodat de gebruikers om de software aan te passen naar hun zin . Ingebouwde rollover hulp is beschikbaar voor nieuwe gebruikers en anderen die meer willen weten over de software te leren .
PCWin Speaker Verslag

PCWin Speaker Record , ontwikkeld voor Windows
platforms door FrontierDG , wordt verslagen audio van de computer naar luidsprekers, zoals internetradiostations en podcasts . In tegenstelling tot zijn andere alternatieven is dat deze software geen enkele speciale functies of opties . Het registreert gewoon en slaat audiobestanden in MP3 of WAV -formaat op CD-kwaliteit . Hoewel het vrij eenvoudig te gebruiken en lichtgewicht , een van de belangrijkste nadelen is dat er geen mogelijkheid om standaard Windows het uitschakelen . Vastgelegde audio clips kunnen worden afgespeeld op de meeste audiospelers , zoals Windows Media Player en Winamp .
Freecorder

Freecorder
slaat video en audio van het internet en laat de gebruiker toe om het te converteren naar meerdere formaten op het Windows-platform . Ontwikkeld door Applian , het stelt gebruikers in staat om internet video eventuele geluiden uit de luidsprekers van de computer te redden van websites zoals YouTube op de computer om later te bekijken , evenals . Een belangrijk voordeel is dat het kan omzetten audio -en video-formaten , alsook de gebruiker toestaan ​​om naar te luisteren en streamen internationale radiostations . Sommige tv- kanalen kunnen ook worden bekeken door Freecorder .
AML Gemakkelijk Audio Recorder

AML Gemakkelijk Audio Recorder is een real-time geluidsopname -software waarmee gebruikers op te nemen geluid uit hun geluidskaart . De software , oorspronkelijk ontwikkeld door AML Soft , werkt op Windows -platforms . Het kan geluiden uit verschillende muziekspelers , zoals RealPlayer en QuickTime , en live internet uitzendingen op te nemen . Slaat de software deze bestanden in mp3-formaat of in een van de verschillende andere bestandsformaten , zoals WAV . Gesprekken op Skype kan worden opgenomen , evenals audio dat rechtstreeks uit microfoons aangesloten op de computer . Een van de belangrijkste voordelen is dat geluiden uit andere sound inputs , zoals televisies , radio's , games en cd-spelers , ook kan worden opgenomen .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe je foto's vanaf een comput…
·Hoe te Change My iTunes Email …
·Welke software Songs Zal ident…
·Verschil tussen MP3 , WMA en A…
·Hoe maak je een RealPlayer -up…
·Hoe je je eigen Ringtone Softw…
·Hoe te veranderen van MIDI naa…
·Hoe maak je een liedje Finish …
·Hoe kan ik een externe harde s…
  Related Articles
Hoe te Audio Standaard instellen in Word…
Hoe maak je een virtuele visitekaartje Z…
Hoe te Audio Book Toevoegen aan Windows …
Hoe kan ik Windows Vista Media Player Fi…
Hoe te audioformaat converteren in Windo…
Hoe te Audio naar Mono Rip in Windows Me…
Hoe te Streaming Audio Van Windows Media…
Hoe te converteren een MP3 naar een audi…
Welke soorten audiobestanden Kan Windows…
  Software Articles
·Hoe je Drupal Content Types Verander 
·Hoe maak je een sjabloon voor iPages 
·Hoe te Turn Off the Sound in Microsoft M…
·Hoe te LiveUpdate Van Norton 
·Hoe te exporteren MS Word AutoCorrectie-…
·Hoe Video Camcorder Software Bewerken 
·Wat is de extensie Vfs ? 
·Computer Projecten behulp van Microsoft …
·Hoe te verbeteren Skype 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com