Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe maak ik gebruik van de Stylemaker in Band - in - a - Box ?
De Stylemaker toepassing in PG Music 's Band - in - a - box kan worden ingewikkeld als je niet bekend bent met de werking ervan . Band-in - a - Box is een softwarepakket waarmee u snel een muzikale begeleiding om jam mee naar . Er zijn vele sub - toepassingen binnen het pakket , zoals Stylemaker , die kan worden gebruikt om bestaande bestanden te bewerken en uw eigen gloednieuwe samples . De applicatie is eenvoudig te gebruiken , en het leren om een ​​basis drum beat maken kunt u alle kennis die je nodig hebt om een aantal instrumenten binnen het programma te bewerken geven . Instructies

Belasting 1 het gewenste nummer en stijl in Band-in - a - Box . Klik op het tabblad "User " aan de bovenkant van het scherm en selecteer "Edit Huidige stijl " het openstellen van de Stylemaker toepassing . Dit zal de Stylemaker venster , waarin de onderdelen die deel uitmaken van je track in een grijze , horizontale rij naar de bovenkant van het scherm te openen . Kopen van 2

Selecteer uw gewenste instrument door te klikken op de radioknop links van het instrument . Dit zal de nadruk leggen op de knop in het blauw . De verschillende onderdelen die worden gespeeld door elk instrument zijn opgenomen in het rooster onder de namen van de instrumenten gewaardeerd op basis van de frequentie waarmee zij tijdens de weergave . Ga terug naar het hoofdscherm en klik met de rechtermuisknop op al de andere instrumenten om ze te dempen . Dit stelt u in staat om de gewenste track te isoleren en bewerken van uw geluid zonder afleiding .
3

Klik op de cel naast uw gewenste patroon . Bijvoorbeeld , als u kiest voor de drums , zal er de mogelijkheid zijn van " een patroon , " " B Patroon , " " Drum Fills " en "End Drums . " Markeer de gewenste cel om dat gedeelte te bewerken . De delen worden willekeurig gecombineerd afhankelijk van de frequentiewaarde . Wanneer de cel wordt blauw gemarkeerd , klikt u op de " Rec " knop of muzikale noot symbool om te bewerken de baan . Deze bevinden zich op de rij boven de namen instrument .
4

Onderzoek de waarden in de velden van het nieuwe venster . De lijst aan de linkerkant is van onderdelen die deel uitmaken van de baan . In een drum track zal dit worden zaken als "Open Hi -hat " en " Snare . " Er zestien boxen voor elke rij gescheiden in groepen van vier . Elk vak vertegenwoordigt een 16e noot , en de waarde in het vak is er om het volume van elke noot te tonen .
5

Bewerk het spoor zoals gewenst . Bijvoorbeeld , als u het bewerken van een drum spoor , wil je misschien een " Koebel " op elke kwartnoot omvatten . Doe dit door te klikken op een vakje in de rij rechts van het woord ' Cowbell . " Het eerste vak van elke sectie staat voor het begin van het nieuwe kwartaal verslaan . Nadat u hebt geklikt op de doos , voert u eenvoudig nummers om het volume in te stellen . Kijk naar de andere delen in de beat , en stel het volume in. Als de " Hi- Hat ' draait op ongeveer 75 , kunt u de koebel op 80 als je het wilt opvallen , of 60 te laten verdwijnen in de achtergrond.

Druk 6 de " Ruimte " balk aan de track krijgt . Klik op de " Exit" knop aan de bovenkant van het scherm om uw wijzigingen op te slaan en terug te gaan naar de belangrijkste " Stylemaker " pagina . Bewerk de overige secties op dezelfde manier .
7

Klik op " Gebruikers " en " Make New Style " van het belangrijkste Band - in - a - Box scherm om een ​​nieuwe " Style" spoor te creëren . Dit gebeurt op dezelfde manier - selecteer deel , op een aangewezen interval en een volume toe . Bij het opslaan van het bestand , stel de " Relative Weight " ( 5 is standaard ) en stel de " Playback Bar Masker " om de gewenste frequentie van de weergave uit elke vier bars .
< Br >

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe u Microsoft GS Wavetable S…
·Hoe maak je dubbele bestanden …
·Hoe maak je een iTunes Promoti…
·Hoe Set Up SHOUTcast DNAS 
·Wat betekent Alert Me Mean op …
·How to Get iTunes te herkennen…
·Hoe maak je de Vocals Werk aan…
·How to Get Rid van Uitroepteke…
·De beste manier om iTunes Orga…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Animation Frames importeren in Ad…
·Hoe te Loop in PowerPoint 2003 
·Hoe maak je een High Pass Filter Met Aud…
·Hoe te vervangen DVD Shrink gratis 
·Hoe maak je een tekstvak bewerken in een…
·Hoe om te doen Versiebeheer op Excel Spr…
·Hoe bekijkt een grafiek in kleur Met beh…
·Hoe om dvd's met een kopie HandBrake 
·Hoe je Arabisch schrijven in MS Word 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com