Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe te Loop in PowerPoint 2003
Microsoft PowerPoint 2003 is een krachtig hulpmiddel dat deel uitmaakt van Microsoft office . Het wordt vaak gebruikt voor presentaties en diavoorstellingen te maken . Dit hulpprogramma wordt meestal gebruikt door bedrijven en andere corporaties . Het stelt gebruikers in staat om een ruime hoeveelheid presentatie materiaal toe te voegen , en pas deze aan met geluid , afbeeldingen en tekst dialogen . Dit hulpprogramma is in gebruik voor meer dan een decennium en is uitgegroeid tot een essentieel hulpprogramma voor Microsoft Office-gebruikers . Het biedt ook eenvoudige Microsoft functies zoals spellingcontrole en het aantal woorden . Instructies
Hoe Loop Specifieke Slides om een animatie
1

Plaats uw Microsoft Office-cd en start PowerPoint maken . Als je een volledige installatie die zich op uw harde schijf dan kunt u het programma openen zonder een CD door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad . Kopen van 2

Maak meerdere dia's met welkomst boodschap . Deze dia's moeten worden gemaakt voordat de inleiding tot de belangrijkste inhoud . Ga dan naar " File " en " Save " van de presentaties .
3

Selecteer alle dia's door die de "Ctrl" toets ingedrukt en klik elke dia een keer om het te selecteren . Klikken op een tweede keer zal de dia deselecteren . Eens in de dia is geselecteerd gaat u naar de " Slide Pane " en kies " Diaovergang " van het tabblad "Animaties " . Zodra het tabblad animatie wordt geopend , gaat u naar het tabblad " Geavanceerd " .
4

Zet de lus interval . Het tabblad "Geavanceerd " moeten twee opties om het gedrag van de dia's ' bepalen . Op de tweede optie , voer een tijdslimiet met de omhoog en omlaag pijl of door het intypen van een waarde . Met behulp van een waarde van " 00.03 " geeft aan dat slide zal zijn loop elke 3 seconden beginnen .
Hoe Loop een hele Powerpoint Presentatie
5

Ga naar " Setup Show " tab in de opties voor diavoorstellingen . Onder " Show Options , " check " Loop Continu Tot ESC . " Deze optie zal lus de gehele presentatie en zal de klik om vooruit optie te gaan verwijderen .
6

Ga naar het menu- opties voor de diavoorstelling en kies " Aangepaste animatie " als u graag een lus animatie bevatten . Dan onder de lijst Aangepaste animatie , maak een looping tijd voor de animatie die u wilt lus .
7

Klik op " OK " als je eenmaal een keer hebt ingevoerd . Voor het opzetten van een beperkt lus of set hoeveelheid herhalingen , kiest de animatie in de herhaling lijst en voer het aantal keren dat u wenst voor de animatie te herhalen , en stel vervolgens stoppen door het invoegen van het aantal keren dat het is bedoeld om te spelen . < Br >
8

Selecteer " tot einde van dia " als u wenst om het te laten tot het einde van de glijbaan te herhalen .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Animatie-effecten voor PowerPo…
·Hoe te openen 2007 PowerPoint …
·Hoe maak je een papier in Powe…
·Wat is het verschil tussen Pow…
·Hoe maak je een hyperlink toe …
·Hoe te automatiseren op Powerp…
·Hoe de Laatste Betreden Data v…
·5 Elementen van PowerPoint 
·Afdrukken in PowerPoint 2007 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een boek titel Maak in Gimp 
·Wat is Trialpay spyware? 
·Hoe maak je een URL Blocker verwijderen 
·Hoe maak je een Virtual Desktop inschake…
·Hoe PowerPoint 2007 converteren naar Pow…
·Hoe faxen in HP Director 
·Hoe maak je een virus beëindigen op mij…
·Hoe te Query exporteren naar een CSV-bes…
·Hoe Video DVD's voor TV gebruik Burn 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com