Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe je stem opnemen met Cakewalk
Cakewalk Sonar is een professionele digitale audio workstation programma dat is ontworpen voor musici , componisten , geluidstechnici en multimedia- of game-ontwikkelaars . De software integreert MIDI en digitale audio formaten zoals WAV , MP3 , Windows Media -en AIFF . Muziek en zang geregeld met Sonar kan worden gebruikt om de afgedrukte leadsheets en scores te maken met teksten , maar ook geëxporteerd naar audio-cd of digitale muziekbestanden . Sonar ondersteunt ook video -bestanden , waarmee u audio synchroniseren met video bij het maken van een soundtrack . Instructies
1

Klik op het menu " File " en selecteer " Nieuw . " Kies "Blank ( No Tracks of bussen ) . " Een leeg project gemaakt . Kopen van 2

Klik op " Invoegen" en selecteer "Audio Track . " Plaats de cursor op de bodem van het spoor , klik en houd terwijl je naar beneden slepen . Alle trajectcontroles worden blootgesteld en kan worden gebruikt .
3

Klik op " Input " en selecteer de krik je microfoon is aangesloten . Klik op "Output " en selecteer de output poort u wilt dat de opgenomen vocale om te spelen door . Selecteer poorten 1 en 2 tot de vocale spelen door je speakers .
4

Klik op de knop op het spoor van de "Record Enable " . Klik op de " Input Echo " knop als u wilt uw opname te horen terwijl het wordt opgenomen .
5

Controleer de opname niveaus . Spreek of zing in de microfoon op het niveau van de uiteindelijke opname bij benadering . Kijk naar de ingang niveaus op het scherm . Het niveau moet ongeveer in het midden van de meter . Als je dicht bij het ​​maximum niveau , hoe lager de ingang . Als het peil in de buurt van de onderkant van de meter , til hem .
6

rechtermuisknop op " Playback Metronoom Aan /Uit" als u zingen en hebben behoefte aan een metronoom . Klik op " Gebruik Audio Metronome , " het vakje " Opname " en stel de "Record Count-In " op 2 maatregelen .
7

Klik op de "Record " knop of druk op de toets " R " op uw toetsenbord . Als u de metronoom hebt ingeschakeld zult u twee beats horen voordat de opname begint . Als u nog niet geactiveerd de metronoom , zal de opname onmiddellijk te starten.
8

Druk op de toets "Stop" wanneer uw vocale klaar is . Klik op de "Audio Export " knop . Klik op " Stereo " voor " Channel Format . " Klik op " 44100 " voor " Sample Rate . " Klik op " 16 " voor " Bit - diepte . " Klik op de "Add to Cakewalk Publisher " checkbox . Typ de naam van het bestand in het tekstvak . Selecteer "MP3 " als de "Type Bestand. " Klik op ' Exporteer '.
9

Klik op het vak " Variable Bit Rate Encoding " in de "MP3 Export Options 'dialoogvenster . Variabele bitsnelheid codering zorgt voor een hogere kwaliteit van bestanden dan constante bitsnelheid codering . Pas de " Quality Slider ' naar links om de kwaliteit van de MP3 verhogen . Hoogwaardige MP3-bestanden zal het langer duren om te coderen . Pas de schuifregelaar naar rechts om het bestand sneller coderen , maar op een lagere kwaliteit . Klik op het selectievakje " Encode ID3 Info " om de titel , de artiest en andere ID3- informatie in te voeren . De informatie wordt opgeslagen in het MP3-bestand .
10

Klik op " OK . " Een bar zal de voortgang van de codering zien . Wanneer de voortgangsbalk verdwijnt , wordt het bestand opgeslagen op uw harde schijf .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe je CD's overbrengen naar p…
·Hoe kan ik Audacity Fix Als he…
·Problemen met MusicMatch Jukeb…
·Eisen voor Traktor DJ 
·Hoe je tag met Serato 
·Hoe maak je Vocals vanaf een c…
·Hoe kan ik een applicatie verw…
·Hoe je je stem opnemen en Luis…
·Hoe je Tempo Verandering in Cu…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een dvd met Kubuntu Shrink 
·Hoe te Surveillance Software verwijderen…
·Hoe maak je een hyperlink toevoegen aan …
·Hoe maak je opnieuw coderen AVI- bestand…
·Relationele Vs . een Object Oriented Dat…
·Hoe krachtig Sales Maak PowerPoint-prese…
·Hoe maak je een audio-cd branden van een…
·Hoe te Run Spybot Search & Destroy vanaf…
·Hoe te Bijschriften toevoegen Met Adobe …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com