Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe te Surveillance Software verwijderen
Surveillance software is een vorm van malware die informatie over de geïnfecteerde computer verzamelt . Bijvoorbeeld , een keylogger is een kwaadaardig surveillance programma dat elk toetsenbord beroertes en online activiteiten registreert . Surveillance software kan een nadelig effect op de beveiliging van een geïnfecteerde computer hebben door het opnemen en waardevolle beveiliging informatie over een gebruiker te sturen naar een hacker . Gelukkig voor computergebruikers , als je eenmaal weet surveillance software is op uw computer , kunt u het verwijderen in een paar stappen . Wat je nodig hebt
Computer
Toon Meer Aanwijzingen
Verwijder Surveillance Software
1

Gebruik Windows Taakbeheer om keylogger processen die worden uitgevoerd op de achtergrond stoppen . Om toegang te krijgen tot het Taakbeheer in Windows Vista en 7 , klik op de knop " Start" en type " taskmgr " in het begin zoekvak . Klik op de " Task Manager" optie die aan de top van de lijst verschijnt . U kunt ook op ' Ctrl + Alt + Delete " op het toetsenbord .

Klik 2 op het tabblad " Processen " in het venster Taakbeheer . Uit de lijst met processen , klikt u op de bestandsnaam van de surveillance software en klik op " Proces beëindigen " toets om het toezicht proces te stoppen .
3

Gebruik de Register-editor om alle registervermeldingen verbonden wissen met de surveillance software . Om toegang te krijgen tot de Register-editor voor Vista en 7 , klik op de knop " Start" en typ " regedit " in het vak " Zoeken starten " . Klik op de " Register-editor " optie die op de top van de lijst verschijnt .
4

Navigeer naar de registervermelding voor de surveillance software in de mappenstructuur in het linker ruit . Klik met de rechtermuisknop op het item en kies 'Verwijderen' in het contextmenu . Vul deze stap voor elke registervermelding in verband met de surveillance software .
5

lokaliseren elke surveillance software bestanden met behulp van de Windows Search tool en de bestanden te verwijderen . Klik op de knop "Start " en selecteer de optie voor " Search ". Kies " Alle bestanden en mappen " en typ de naam van de surveillance software in het zoekvak . Klik met de rechtermuisknop op de bestanden die verband houden met het programma en klik op 'Verwijderen'.
6

Leeg de prullenbak op het bureaublad om het verwijderen van de surveillance software te voltooien . Keer terug naar het bureaublad en klik met de rechtermuisknop op het icoon " Recycling Bin " . Kies de optie voor " Leeg " uit de lijst .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe de DLL virus te verwijdere…
·How to Get Rid van schadelijke…
·Verschil tussen spyware en mal…
·Hoe te Tracking Software verwi…
·Hoe kan ik Norton opnieuw inst…
·Hoe te Kaspersky verwijderen i…
·Hoe te verwijderen Windows XP …
·Hoe te installeren AVG 
·Hoe maak je een quarantaine ar…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een WordPerfect 10 bestand t…
·Hoe kan ik Excel 's BIN2HEX Functie Gebr…
·Hoe je Adobe Reader 6 converteren naar M…
·Hoe maak je een brochure maken op Word 2…
·Hoe te Duplicaten verwijderen in Excel 2…
·Hoe maak je een PDF converteren naar Win…
·Hoe te Album Artwork verwijderen in iTun…
·Hoe kan ik informatie over VersaCheck Pl…
·Hoe te Xls opheffen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com