Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Audio-cd Burning Tips
Beheer uw muziekcollectie door het verbranden van een aantal of alle van uw muziek -cd's . Het maken van een audio-cd is een snelle en betrouwbare manier om back- nummers gekocht van een online muziekwinkel of ouder cd . Als alternatief kunt u uw favoriete nummers op een verzameling van schijven gezet . Hoe dan ook , er zijn stappen die u kunt nemen om het uiteindelijke resultaat is de beste kan worden . Disc Type

Gebruik een beschrijfbare schijf type zijn dat die overeenkomt met zowel uw behoeften en uw computer . Als u een disc drive die is enkele jaren oud en brandwonden schijven bij lage snelheden , zoals 4x , buy low - speed cd . Veel high - speed discs niet zo goed werken in lage snelheid drives . Ook kopen naam-merk beschrijfbare cd . Naam-merk schijven zijn meestal een hogere kwaliteit . Naam-merk cd's leiden tot minder branden en afspelen fouten . Als u het schrijven van materiaal voor een schijf permanent , gebruik CD - R's . Als u van plan bent om andere informatie te wissen en opnemen op een schijf , gebruikt u CD - RW's .
Schijf Care

Met schijven die vuil of beschadigd leidt tot fouten tijdens het branden . Houd cd's op een koele , droge plaats , zoals een kast of lade . Hete , heldere plekken kunnen discs beschadigen . Het ultraviolette licht dat wordt uitgezonden van direct zonlicht ook verdwijnt de kleurstof in CD's . Vóór het branden , controleer schijven voor krassen . Als een disc is bekrast , gebruik dan een andere disc . Als een CD vuil is , maak dan een niet-pluizende doek en schoon uit alle vingerafdrukken of vegen alvorens het te gebruiken .
Voorbereiden Burn

Defragmenteer uw computer harde schijf voor het branden van een cd . Na verloop van tijd , bestanden breken en te worden gedefragmenteerd , waardoor een computer om langzamer te opereren . Defragmentatie leidt ook tot underruns buffer tijdens het branden , die een CD onbruikbaar kunnen maken. Vóór het branden , sluit dan alle programma's die niet hoeven te worden uitgevoerd . Bij oudere computers , kan meerdere programma's draaien tegelijk bemoeien met het branden van een proces . Dit is minder waarschijnlijk gebeuren met nieuwere computers , maar het is best om alle mogelijke voorzorgsmaatregelen te nemen .
Burning Process

meeste programma's laten u zowel een standaard audio -cd branden of een MP3 -CD . U kunt 12 tot 15 liedjes passen op een standaard audio- cd , afhankelijk van de lengte van de nummers . Een MP3- CD kan houden honderden liedjes , maar de kwaliteit is iets lager dan een standaard audio-cd zijn, omdat de nummers zijn gecomprimeerd . U mag echter geen verschil merken . Lagere schrijfsnelheid van uw drive voor het branden van een schijf . Dit helpt voorkomen dat bufferonderloop problemen die schijven onspeelbaar maken . Het verlagen van de schrijfsnelheid betekent dat het langer duurt om een ​​schijf te branden , maar het eindproduct zal hebben minder fouten .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe om te vertragen CD Muziek …
·Hoe te Sequence Drum Rolls 
·Hoe te GarageBand Loops gebrui…
·Hoe de Type Bigger in iTunes Z…
·Goede Compressor Setup in Auda…
·Hoe te SimSynth gebruiken in F…
·Hoe snel reinigen duplicaten i…
·Hoe muziek rippen van iTunes V…
·Hoe kan ik muziek in Chatrooms…
  Related Articles
Hoe eigen cd- labels maken 
Hoe maak je een cd Sticker & Label Make 
Hoe CD Jewel Case Zorg Covers 
Hoe CD etiketten op een Mac Creëren 
Hoe maak je een Cd-boekje op Word Zorg 
Hoe kan ik e-mail op te slaan op een CD …
Hoe te Audio Standaard instellen in Word…
Hoe kan ik Print CD Labels Van Woord ? 
Hoe maak je een Microsoft Office -cd kop…
  Software Articles
·Kids games te spelen op een computer 
·Hoe te Orbit Stop downloaden jpgs 
·Hoe te Autocad 2000 installeren in Vista…
·Wat is MS Excel 5.0 Dialog ? 
·Hoe maak je een checklist maken in Excel…
·Hoe maak je OCR een PDF document 
·Hoe maak ik Deviant Art Avatars in Photo…
·Hoe maak je een foto instellen als dia-a…
·Hoe maak je een gratis CV op de computer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com