Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe te eBooks Transfer naar een MP3-speler
U kunt eBooks opgeslagen op uw computer om MP3 bestanden converteren met een tekst-naar - spraak software programma . Zodra u uw eBooks hebt geconverteerd naar een MP3- bestandsformaat , kunt u Windows Media Player gebruiken om te synchroniseren en de overdracht van de audio-opnames op uw mp3-speler . Tekst - naar-spraak freeware en shareware zoals Natural Reader , Text Speaker en tekst Aloud software zijn online beschikbaar die u kunt downloaden op uw computer . Instructies

Download 1 en installeren van een tekst - naar-spraak programma op uw bureaublad . Kies een tekst - naar-spraak programma dat hoofdstukken zullen herkennen , en kunt u een eBook bewerken voordat u deze omzetten naar het MP3-bestandsformaat . Kopen van 2

Dubbelklik op de installatie icoon van de applicatie en volg Windows -instructies voor het installeren van de software . Nadat de installatie is voltooid , zoekt u het pictogram applicatie op uw bureaublad . Dubbelklik op het bestand om het programma te starten .
3

Gebruik de tekst - naar-spraak programma om het pad voor de eBooks die u wilt converteren naar MP3 bestandsformaten lokaliseren . < Br >

Klik 4 op "Bestand " in de menubalk . Selecteer " Open" en zoek het bestand pad waar u uw eBooks op uw computer opgeslagen . Selecteer een bestandsnaam en klik op de knop "Openen" .
5

Volg de instructies van de tekst - naar-spraak -programma 's voor het omzetten van een eBook in een MP3 -bestandsformaat . Maak een naam voor de audio-opname van het eBook en sla het op de harde schijf van uw computer .
Sync Windows Media Player met uw MP3-speler

Open Windows Media Player 6 en klik op de hyperlink "Bibliotheek" . Selecteer ' Voeg toe aan bibliotheek " en " Map toevoegen . " Zoek het bestand pad en de map waarin u de geconverteerde MP3- bestanden die zijn opgeslagen op uw harde schijf . Druk op " OK . " Uw geconverteerde MP3 audio bestanden worden weergegeven in het hoofdvenster van Windows Media Player .
7

Breng de MP3 audio bestanden naar uw MP3-speler . Klik op het tabblad " Synchroniseren " .
8

verbinding of sluit je MP3-speler in een beschikbare USB- poort op uw computer . Afhankelijk van het type apparaat dat u gebruikt , zal je ofwel moeten het apparaat aansluiten op een USB-poort of sluit de USB -kabel die bij uw MP3- speler aan op uw computer . Na uw MP3- speler is aangesloten op de computer van de Windows Media Player automatisch beginnen met de overdracht van uw MP3-audiobestanden .

Wacht 9 tot Windows Media Player is voltooid beëindigd door al uw MP3 audio bestanden naar uw MP3-speler . Zij synchronisatie proces zal enkele seconden , of een paar minuten duren als uw MP3- bestanden zijn groot .
10

Koppel de MP3-speler of USB- kabel uit de computer .
< br >

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe maak je een LP & Band een …
·Hoe maak je een WAV -bestand t…
·Hoe maak je een audio-cd maken…
·Speech Recognition naar tekst …
·Hoe kan ik iTunes opnieuw inst…
·Hoe te verwijderen MIDI notere…
·Hoe om te achterhalen welke mu…
·Hoe te verwijderen RecordPad S…
·How to Get Rid van kopieën op…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Onderdelen van Microsoft Office Word 
·Hoe PowerPoint converteren naar Word Onl…
·Hoe te Postal Bar Codes In etiketten of …
·Hoe je dvd's in Ubuntu 
·Hoe te voegen velden in Word 2007 
·Software voor Web - pagina Designing 
·Hoe kan ik Excel Cell Functie Gebruik 
·Hoe maak je een spreadsheet Van Excel st…
·Wat is ATG Dynamo 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com