Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe te M4A -bestanden samenvoegen voor Audio Books
Digitale audio boeken komen in verschillende formaten , afhankelijk van de fabrikant , maar Apple gebruikt die specifiek het AAC-formaat voor iTunes audioboekbestanden . De AAC-indeling komt overeen met de ' . M4A , ' " . M4B " en " . M4R " bestandsextensies , uitsluitend gebruikt door Apple . Met iTunes , digitale-mediasoftware van Apple , kun je samenvoegen M4A audio-boek bestanden , zodat u met een lange opname , in plaats van meerdere , verdeeld audiotracks . Wat je nodig hebt
iTunes verhuur CD - R
Toon Meer Aanwijzingen

Open iTunes 1 . Dit is de officiële digitale mediaspeler van Apple , en het programma dat Apple AudioBooks en . M4A -bestanden omgaat . Kopen van 2

Zoek de bestanden die u wilt samenvoegen en leg ze op een afspeellijst . Een afspeellijst is een folder , die in de linker kolom van iTunes , waarop u kunt collecties van audio -bestanden te sorteren . Klik op de knop " + " in de onderste , linker hoek aan uw afspeellijst wilt maken , voert u een naam en sleep de bestanden naar de afspeellijst met uw muis.
3

Schik de bestanden in de volgorde waarin ze moeten spelen . Bijvoorbeeld , als u een ander bestand voor elk hoofdstuk in het audioboek hebben , ervoor zorgen dat de hoofdstukken verschijnen opeenvolgend . Klik op titel voor de afspeellijst in de linkerkolom , en vervolgens gebruik je muis te slepen de bestanden op en neer totdat ze in de juiste volgorde .
4

Plaats een lege cd -r of cd - rw in uw computer , klikt u op de titel van de afspeellijst in de linkerkolom en klik op " branden" in de rechterbenedenhoek van het iTunes-venster . Dit zal de audio-boek bestanden naar de cd te kopiëren . Met ingang van april 2011 , Apple kunt u alleen bestanden van een cd samen te voegen , zodat je eerst moeten de bestanden op een schijf opnieuw importeren ze te kopiëren en daarna .
5

Klik op " Edit" en " Voorkeuren" op de menubalk . Als een Mac gebruikt, klik op " iTunes " en " Voorkeuren . " Klik op " Import Settings " en selecteer " AAC Encoder " in het bovenste menu . Dit zal ervoor zorgen dat iTunes wederinvoer uw bestanden in de ' . M4A "-formaat . Klik op "OK . "
6

Werp uw schijf en plaats deze opnieuw . Klik beeld om de cd in de linkerkolom , markeert de nummers met de muis , en selecteer "Advanced " en " Voeg cd-tracks " in de menubalk . Uw nummers zullen vervolgens importeren als een doorlopend bestand , wordt weergegeven in uw " Music " bibliotheek in de linkerkolom .

Rechtermuisknop op het geïmporteerde bestand in de " Music " bibliotheek en kies " Get Info 7 . " Klik op ' Opties ' en vervolgens op ' Media Kind " en selecteer de optie ' AudioBook " . Uw bestand wordt vervolgens over te dragen aan de " AudioBooks " playlist.

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe maak je een MIDI- sequence…
·Hoe om uw stem opnemen op een …
·Hoe je MPG bestanden te lezen 
·Hoe te Plug - ins installeren …
·Hoe te Only Achtergrondmuziek …
·Hoe te Song URL's zoeken op iT…
·Hoe te sorteren door Track Num…
·Hoe goed Set Up Sporen in Able…
·Hoe maak je een CDA Get Into i…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de Shades in Adobe Illustrator Veran…
·Hoe krijg je de Clown Achievement Award …
·Standaard Lage resolutie Foto Maten 
·Hoe kan ik Excel Pivot Table converteren…
·Hoe je Drupal Module Instellingen bewerk…
·Hoe kan ik een e - Books VBK converteren…
·Hoe maak je een Song Repeat Zorg en Cut …
·Aiff naar MP3 Conversion 
·Hoe te Overclock een Eee PC in Linux 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com