Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe goed Set Up Sporen in Ableton Channel Volume
Maak vloeiend mixen zonder tegenstrijdige frequenties door goed opzetten van Ableton Live's tracks en volumes kanaal . Ableton Live is een multi - track recording , DJ en sequencing studio toepassing . Het biedt meerdere mixerkanalen voor het aanpassen van de audio- niveaus en panning posities voor elke opgenomen stuk van audio in het project . Maak zowel audio-en MIDI -track kanalen binnen uw Ableton Live project en vervolgens de instellingen aanpassen in het mixer gedeelte voor de beste resultaten . Instructies
1

Klik op de " Session View " knop in de rechterbovenhoek van het scherm , voeg vervolgens een audio- of MIDI- spoor om uw Ableton Live project . Klik met de rechtermuisknop in het lege gedeelte van de " Session View " scherm en kies " Voeg Audio Track " of "Add MIDI Track . " Herhaal dit totdat je genoeg tracks om je muzikale project te voltooien hebben gecreëerd . Kopen van 2

muziek aan elke audio track in uw project . Klik - en - sleep muzikale inhoud van de "Bibliotheek" aan de linkerkant van het scherm op lege plekken op de " Session View " grid voor elke individuele track.
3

Laad een stekker - in -instrument op een MIDI spoor binnen uw project . Klik op de tweede knop van de linkerbovenhoek van Ableton Live's scherm naar de map " VSTPlugins " uit te breiden , klik - en - sleep een VST plugin instrument op een lege MIDI- track in de " Session View " scherm .
4

Klik op elk van de knoppen aan de rechter benedenhoek van de " mixer Sectie " om elke component van de mixer uit te breiden voor volledige weergave . De " View menu " knoppen bestaan ​​uit " In /Out , " " Stuurt , " " Returns , " " Mixer , " "Track Vertragingen " en " crossfader . "
5

Stel elk van de " Volume " faders voor alle audio -en MIDI-instrument tracks in uw project , zodat de piekniveaumeter als reikt dicht bij " 0dB " mogelijk te maken . Laat de "Master" kanaal " Volume " fader op nul gezet , dan lagere of de onafhankelijke kanalen , zodat ze zo luid mogelijk te verhogen zonder dat de meter in te gaan op rood (clipping ) .

Pan 6 elk van de tracks in je mix , zodat ze passen in combinatie met de " Pan control" knop . Bijvoorbeeld , laat je kick en snare gepand in de middelste stand , draai de bass track pan knop sightly naar links om het compenseren van de drums en vervolgens de pan hi-hats en bekkens helemaal naar links of rechts . Dit houdt uw tracks van botsende dan boven op elkaar , hen te voorzien van hun eigen huis in je mix .
7

Opzetten van een audio -of MIDI -track -kanaal door te klikken op de " Arm Recording "-knop . Meerdere tracks kunnen worden ingeschakeld voor het opnemen op hetzelfde moment door te wijzen op de tracks met je muis , vervolgens te klikken op de " Arm Recording " -knop .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe te Downgrade Songbird 
·Hoe te Vocals in Adobe Soundbo…
·Hoe te EZ Drummer Tracks opnem…
·Hoe kan ik DVD Audio Kopiëren…
·Hoe te Audio in GarageBand bij…
·Kan Audacity opnemen Van Twee …
·Hoe een MPEG - 4 bestand te ve…
·Hoe de opnametijd wijzigen in …
·Hoe u de automatische Crossfad…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is de JUD bestandsextensie? 
·Hoe een Album Cover Art Boekje maken 
·Hoe kan ik Verkort a Song I Doe in een P…
·Wat is de extensie Ptb ? 
·Hoe je VST Plugins gebruiken Met Audacit…
·Een back-up HP Quality Center 
·Hoe te converteren MS Works -bestanden n…
·Hoe maak je een Gift Coupon Template Mak…
·Hoe te Hiaten verwijderen vanaf Prijs ge…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com