Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe een Album Cover Art Boekje maken
Artwork voor opname albumhoezen is vaak prachtig en varieert van schilderijen en tekeningen om foto's en digitaal geproduceerde kunst . Verzamelen albumhoes kan een nuttige studie in artistieke presentatie evenals een plezierige hobby. Het maken van een boekje met enkele van uw favoriete album cover art is een goede manier om al uw favorieten te compileren op een locatie , samen met een paar aantekeningen over elk stuk . U kunt een album cover art boekje met je persoonlijke collectie met zowat elke tekstverwerker te maken . Wat je
Desktop publishing software of
Tekstverwerker
Scanner verhuur Drukker
Fotopapier
Staples
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Maak een map op uw computer en noem maar iets herkenbaars , zoals " albumhoezen " of " album cover art work . " Plaats alle van de afbeeldingen van de albumhoezen die u wilt opnemen in uw boekje in deze map. U kunt scannen of foto album covers in uw collectie of zelfs vinden albumhoes beelden online . Kopen van 2

Open je afbeeldingen in alle grafische software voor het bewerken en grootte hen. Misschien wilt u grootte alle afbeeldingen hetzelfde voor consistentie of wilt u misschien de grootte van elk beeld variëren. Voordat u groot uw afbeeldingen , bepalen hoeveel u wilt plaatsen op elke pagina van het boekje en hoeveel beschrijving die u zal opnemen . Dit zal u helpen de juiste maat voor uw album afbeeldingen te bepalen .
3

Open de tekstverwerker die u wilt gebruiken om uw boekje te maken . Als u eigenaar Word of OpenOffice , kunt u een sjabloon gebruiken voor boekjes die zal het gemakkelijker maken om de lay-out van uw boekje . Terwijl sommige gebruikers kan het gemakkelijker maken om een sjabloon te gebruiken te vinden , anderen misschien liever het invoegen van afbeeldingen en tekst vrije vorm . Hierdoor kunt u meer creativiteit bij het samenstellen van je album cover art boekje .

Plaats album cover art 4 in je boekje door te gaan naar het menu " Insert " , het kiezen van de optie "Beeld" , en browsen naar de locatie van de afbeelding die u wilt invoegen . Klik op de afbeelding om deze te plaatsen in je boekje . Overweeg de voor-en achterkant van elk album , plaatsen ze naast elkaar . Onder de beelden , onder andere een korte beschrijving van het stuk en alle informatie die u hebt met betrekking tot de datum van de schepping , die de kunst gemaakt , en de band en het album het kunstwerk werd gemaakt voor . Als u variaties op de albumhoes kan vinden , omvatten die samen met alle informatie betreffende de variatie je kunt vinden . Maak uw tekst zo interessant als het kunstwerk .
5

Stel de afdrukopties in voor het afdrukken als in de printer de mogelijkheid , zoals velen doen . Zo niet , stel de optie ' Boekje vouwen " van " Meerdere pagina's ' in uw pagina-indeling . Print uw brochure op glanzend papier om uw kleuren foto's opvallen . Fotografische kwaliteit papier is een goede keuze . Vouw uw afgewerkte katern pagina's en plaats drie nietjes langs de gevouwen rand te binden .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe maak je zelfgemaakte Boekj…
·Hoe maak je een cd Cover invoe…
·Hoe te printen op Windows XP o…
·Hoe maak je een voetbal Banner…
·Hoe maak je een affiche- Size …
·Hoe kan ik een boek in InDesig…
·Hoe je tekst Diagonal in Firew…
·Hoe te besparen een Photoshop-…
·Hoe maak en print uw eigen Lua…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe u Windows One Care Backup Delete 
·Hoe te Graphics bijsnijden in Microsoft …
·Een back-up Quicken Categorieën & Accou…
·Het wijzigen van het hoofdstuk Naam in A…
·Hoe een bestelling creëren Van openstaa…
·Hoe je Photoshop Upgrade 5.5 naar CS4 
·Hoe je Track van Online Earnings Houd in…
·Hoe kan ik een kolom in Word 
·Hoe te scheiden van regels in Excel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com