Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Standaard Lage resolutie Foto Maten
Standaard low res bestanden verwijzen naar de resolutie van de bestanden die zijn geplaatst op het internet . Resolutie geeft aan hoeveel pixels per vierkante inch in een afbeelding . Afbeeldingen op het web hebben een standaard resolutie van 72 pixels per inch ( ppi ) . Meestal ppi wordt onjuist gerefereerd dpi ( dots per inch ) . Ze zijn niet hetzelfde . dpi betrekking op drukken met een inkjetprinter . Toch zal je 72 dpi zien als de standaard low res fotoformaat in het internet , en dat is wat er zal hier worden gebruikt . Types file

Er zijn verschillende soorten beeldbestanden . De meest voorkomende types van bestanden met een lage resolutie afbeelding formaten zijn JPG en TIFF . U zult het bestandstype zien aan het einde van de bestandsnaam van een afbeelding . Bijvoorbeeld als u de naam van een afbeelding " bigrocks " en het is een JPG , wordt de bestandsnaam weergegeven als " bigrocks.jpg . " Omgekeerd als het een TIFF-bestand , zou de naam zijn " bigrocks.tif . "
Compressie van bestanden

TIFF en JPG-bestanden
zijn gecomprimeerd om ze kleiner te maken per e-mail of uploaden of downloaden op het internet . Elk bestand wordt anders gecomprimeerd . Je hebt ook de mogelijkheid om TIFF 's ongecomprimeerd te verlaten , maar je hoeft niet die optie met JPG- bestanden . JPG bestanden zijn gecomprimeerd in veel kleinere fotoformaten dan TIFF-bestanden zijn . TIFF-bestanden zijn veel groter dan JPG- bestanden, zodat ze niet veel gebruikt op het internet , omdat ze nemen veel van het geheugen van de computer .
Bestandsgrootte Verzen Beeldresolutie
< br >

Bestandsgrootte en beeldresolutie zijn verschillend . De resolutie van de beelden op het internet heeft een standaard , maar de bestandsgrootte variëren . Foto's worden gemeten met behulp van kleine vierkantjes genaamd pixels ( px ) . Hoe breder de foto is op de monitor , hoe meer pixels de breedte zal hebben , en de groter de foto , hoe meer pixels de hoogte zal hebben . Als je ziet grootte metingen bestand , zeg op Google Images , ze zien eruit als vermenigvuldiging problemen . Het eerste nummer zal de breedte in pixels van het beeld zijn en het tweede nummer zal het hoogtepunt zijn. Bijvoorbeeld , een miniatuurweergave ( grootte van een miniatuur ) afbeelding is ongeveer 10 x 10 , terwijl een grote afbeelding zou ongeveer 400 X 400 .
Measurments in Bytes

bestandsgroottes worden ook gemeten in een eenheid genaamd ' bytes . " Standaard low res beelden op het internet ( beelden die zijn 72 dpi ) zijn ten minste 1000 bytes of 1 kilobyte ( kb ) . Als ze een kleinere , zouden ze eruit zien als een stip op je monitor. Lage res afbeeldingen op het internet zijn meestal tussen de 10 en 200 kb .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe om te doen Double Tussenru…
·Hoe vindt Pixel Kleur 
·Hoe maak je een Student Travel…
·Hoe te Good Looking cirkeldiag…
·Hoe kan ik een MS Publisher -b…
·Hoe maak je een Photoshop CS4 …
·Hoe te Grass Paint in Photosho…
·Hoe maak je Lay Out een boek i…
·How To PDFMaker verwijderen 
  Related Articles
Hoe te verwijderen Microsoft Office Stan…
Wat zijn standaard PC Fonts ? 
Hoe om te upgraden naar Office 2008 Stan…
Hoe maak je een standaard Toolbar voor C…
Afdrukken in Blue Ink Als de zwarte inkt…
Hoe maak je de overgang van een Standaar…
Verschil tussen Visual Studio Standard &…
Hoe Hook Up een standaard satellietontva…
Hoe maak je een Low Resolutie Bestand ve…
  Software Articles
·Hoe te Zet de Genius Sidebar plaats van …
·Hoe je Typ een Underscore 
·Hoe CD etiketten op een Mac Creëren 
·Hoe MP3 -bestanden bewerken Met VLC Medi…
·Gratis PDF naar HTML conversie 
·Hoe te printen Mirror op een computer 
·Hoe je alle velden bijwerken in een Offi…
·Hoe maak je een PST converteren naar een…
·Hoe kan ik SolidWorks Transfer naar mijn…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com