Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe Set Up Simplecast Met Icecast
Icecast is een streaming - media- host- programma dat kan worden gebruikt om audio uit te zenden via het internet . SimpleCast is een configuratie voor de Icecast programma dat maakt het snel op te zetten van uw uitzending . Het kan worden beluisterd met een live- MP3- mediaspeler , zoals Winamp en iTunes . Opgezet Simplecast en stream uw eigen gepersonaliseerde radiokanaal op internet . Instructies

Open Simplecast 1 . Klik op " Encoders . " Het venster " Encoders " verschijnt op het scherm . Klik op de " + " om een encoder toe te voegen en de " Select Plugin " dialoogvenster verschijnt . Klik op de cirkel naast " Ogg ( Vorbis ) " om deze te selecteren . Klik op " OK . " De " Ogg Encoder en Streamer Configuration " -venster verschijnt op het scherm .

Klik 2 op het tabblad " Converter" in het " Ogg Encoder en Streamer Configuration " -venster . Selecteer " Stereo " uit het drop - down lijst onder " Channels". Selecteer de sample rate , zoals 44,100 Hz , uit het drop - down menu . Verplaats de schuifbalk naast het " instellen" over aan de bitrate die u hebt gekocht wanneer je Simplecast gekocht . Klik op het vakje naast "Auto Reconnect Encoder Na " om deze te selecteren . Kies het aantal seconden dat u wilt wachten voordat deze opnieuw aansluit .

Klik op het tabblad " Server details " in de " Ogg Encoder en Streamer Configuration " -venster 3 . Typ het IP -adres dat u gegeven is in de Icecast email die je ontvangen wanneer je Simplecast aangeschaft . Typ in de server - poort code " 8000 . " Typ uw wachtwoord in . Klik op het tekstvak onder " Mount " en typ uw " mountpoint , " dat is een IP-adres dat moet beginnen met " /live " en wordt verzorgd door Simplecast wanneer u de software te kopen .
4

Typ de naam van uw station in het tekstvak onder " station Name . " Typ in de beschrijving van uw station in het tekstvak onder " Station Description . "
5

Klik op het tabblad " Stream Archief " . Klik op de "Save streamen naar bestand " box indien gewenst te selecteren . Klik op " OK " om het venster te sluiten . Selecteer de encoder je toegevoegd door er op te klikken om deze te markeren . Klik op de pijl-rechts of "Start Encoding " knop aan de bovenkant van het scherm encoders . Exit uit encoders . Klik op de knop " Start" in de " Simplecast " venster te verzenden of te "pakken " van de audio en start je eigen internet radio voor live - streaming uitzending .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe om duplicaten te vinden in…
·Welke programma's afspelen MP4…
·Hoe te wijzigen van een Spectr…
·Hoe u het beste geluid Get on …
·Hoe maak je een cd kopiëren i…
·Hoe te Audible Manager gebruik…
·Hoe Songs Overdracht van een i…
·Hoe de Vocals bewerken op een …
·Hoe te Album Artwork Songs Toe…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is de extensie Sc4 ? 
·Hoe maak je een Microsoft Document Imagi…
·Wat is een hoog resolutie PDF ? 
·Hoe te Cron Handmatig Run in Drupal 
·Hoe kan ik een Word - Processing documen…
·Hoe je Skype Voicemail Delete 
·Hoe u de automatische berekenen in Excel…
·Hoe maak je delen van een document vergr…
·Hoe te Scatter grafieken creëren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com