Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe maak je een cd kopiëren in een Lossless -formaat
De audio tracks van een CD , terwijl het verstrekken van het volledige scala van de muziek op hen , zijn in een digitaal formaat dat neemt veel ruimte op een harde schijf . U kunt een cd- muzieknummer naar een computer te kopiëren en te converteren naar een bestandsindeling die kleiner zal zijn , maar toch weer het volledige bereik van het geluid . U zult een audio conversie programma , waarvan er vele gratis beschikbaar en werken op een manier die geen eerdere ervaring in het werken met audiobestanden vergt nodig . Wat je nodig hebt
Perslucht
Toon Meer Aanwijzingen

Blow 1 van de cd met perslucht . Druk op de " Eject " toets op het toetsenbord of de "Eject " knop aan de voorzijde van de DVD drive . Plaats de cd in de lade die nu wordt uitgeworpen . Druk op de " Eject " of de "Eject" knop opnieuw om de lade te sluiten .

Wacht 2 voor het pictogram van de cd te verschijnen op het bureaublad . Dubbelklik op het pictogram van de cd naar haar raam te openen op het bureaublad.
3

Selecteer een audiobestand vanuit de binnenkant van het raam . Sleep het audiobestand naar het bureaublad . Wacht overal van een minuut tot vijf minuten , afhankelijk van de grootte van het audiobestand , zoals een voortgangsbalk verschijnt en verdwijnt dan .
4

Sleep het pictogram van de cd naar de prullenmand of rechts - klik op en kies "Eject " uit het pop - up menu . Druk op de " Eject " knop aan de voorzijde van de DVD drive . Verwijder de cd uit de lade die nu wordt uitgeworpen . Druk op de " Eject " of de "Eject" knop om de lade te sluiten .
5

Download een audio- conversie programma naar het bureaublad van de computer , bijvoorbeeld het gratis programma iTunes die beschikbaar is voor zowel Mac en pc-gebruikers ( zie bronnen ) . Dubbelklik op het bestand nadat het is gedownload . Volg het menu commando om het programma te installeren op het bureaublad van de computer . Herstart de pc na de installatie is voltooid .
6

Dubbelklik op het pictogram van het audio conversie programma om het te lanceren . Kies " Voorkeuren" in het " File " drop down menu . Klik op de " Instellingen importeren " of " Muziek importeren " knop op het venster dat verschijnt .
7

Selecteer " Apple Lossless Encoder " of " FLAC Encoder " of " Lossless Encoder " van de " Encoder " of " Encoding " drop down menu . Sluit het venster door te klikken op de knop " OK " . Sluit het venster " Preferences " door te klikken op de knop "OK " .
8

Sleep de audiotrack van het bureaublad naar het hoofdscherm van de audio- conversie programma 's . Wacht overal van 9:57 minuten voor het audiobestand te worden omgezet in een lossless audio formaat en opgeslagen in de map audio conversie programma's op de harde schijf van de computer .
9

Sluit de audio conversie programma bij de voortgangsbalk toont dat de conversie is voltooid . Sleep de audiotrack naar de prullenmand of klik met de rechtermuisknop op en kies " Verplaats naar prullenmand ' uit het pop - up venster .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe kan ik een gecomprimeerde …
·Hoe internet de Record Audio 
·Het automatisch laden WMP Bibl…
·Hoe meer Beïnvloeding van Num…
·Hoe kan ik een MP3 bewerken Vo…
·Hoe maak je een Media Player -…
·Hoe te Codecs verwijderen 
·Hoe je Sonic RecordNow install…
·Hoe Bewerken & Speed ​​Up MP3'…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is de extensie DBX ? 
·Hoe je Data in Microsoft Excel 2003 Form…
·Hoe te Adresetiketten maken in Excel 200…
·Voordeel van Het creëren van een Micros…
·Opties voor Offsite Backup van informati…
·Het verschil tussen SPSS 10 & SPSS 15 
·Hoe kan ik Detect Keylogger of Surveilla…
·Hoe maak je een Voetnoot Enter 
·Scannen van een PC met Avast 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com