Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe te Adresetiketten maken in Excel 2007
Microsoft Excel 2007 is een populaire spreadsheet- applicatie die gebruikt wordt voor het maken van lijsten en het opslaan van gegevens . Als u een lijst met namen en adressen opgeslagen in een Excel-werkmap , kunt u deze gebruiken als gegevensbron om adresetiketten vanuit Microsoft Word met behulp van de "mail merge "-functie maken en afdrukken . Dit bespaart u de tijd en moeite van het typen van de informatie rechtstreeks in Word . Wat je
Excel 2007
Word Need 2007
Printer pagina's label
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open de Excel 2007- werkblad met de lijst die u wilt te gebruiken om adresetiketten te maken . Indien u nog niet over een lijst , opent u een leeg werkblad . Voer een naam voor elke kolom in de eerste rij van het werkblad . Kies namen die gemakkelijk te begrijpen is bij het samenvoegen , zoals " Voornaam ", "Achternaam " en " Straat en huisnummer . " Opslaan en sluiten van het werkblad . Kopen van 2

Start Word 2007 . Ga naar het tabblad " Verzendlijsten " en klik op "Start Afdruk samenvoegen . " Selecteer " Labels " uit de lijst met drop-down . Het " Label Opties" dialoogvenster opent .
3

Selecteer het label instellingen voor het label pagina's die u gebruikt . Kies het label merknaam van het " Label Vendor " drop - down lijst . Selecteer het product dat wordt vermeld op het etiket pakket in de " Productnummer" lijst. Klik op " Detail " om de details voor een label , zoals de grootte en het aantal etiketten per pagina te bekijken . Als het label dat u gebruikt niet wordt vermeld, klikt u op " Nieuw label " en voer de specificaties van uw label . Klik op " OK" wanneer u uw selecties hebt gemaakt .
4

Klik op " Adressen selecteren " in het gedeelte van het tabblad " Verzendlijsten " " Afdruk samenvoegen starten " . Klik op " Gebruik bestaande lijst . " Navigeer naar de Excel 2007-werkblad met de lijst die u wilt gebruiken om adresetiketten te maken . In de ' Tabel selecteren "dialoogvenster , klikt u op het blad van de werkmap die de lijst die u wilt gebruiken heeft . Klik op "OK . "
5

Klik op " Adres Block ' in de groep van het tabblad " Verzendlijsten " " Schrijven en velden invoegen " . Klik op de " Velden vergelijken " knop . Overeenkomen met het adres blok velden om de veldnamen u gebruikt in uw Excel-werkblad . Klik op " OK " om de " Velden vergelijken " dialoogvenster te sluiten . Klik op " OK " om de " Insert Adresblok " dialoogvenster .

Klik 6 " Etiketten bijwerken " in de groep van het tabblad " Verzendlijsten " " Schrijven en velden invoegen " te sluiten . Klik op ' Voltooien en samenvoegen " in de " Finish " groep van het tabblad " Verzendlijsten " . Selecteer " Afzonderlijke documenten bewerken " om een nieuw document te maken met de samengevoegde adresetiketten en ze later afdrukken of klik op " Documenten afdrukken " op de etiketten direct af te drukken .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je een drop - down li…
·Hoe te Aankruisvakken gebruike…
·Hoe bereken ik de modus van ee…
·Hoe maak je een Contribute- we…
·Hoe gebruik Excel om Decimalen…
·Hoe om te doen Procent Markup …
·Hoe maak je een gegevensformul…
·Hoe een T - test op Excel Voeg…
·Hoe te importeren uit Excel na…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik foto's op Powerpoint Terwijl …
·Hoe te Xilisoft Video Converter Fix Wann…
·Hoe kan ik een Word- document opheffen 
·Hoe kan ik Excel leren gemakkelijk 
·Hoe de Retro foto-effect te creëren met…
·Hoe kan ik een Auto-Tune Effect Neem AVS…
·Hoe te Spelen Zet op Dolphin 
·Hoe te downloaden 7 - Zip Met Wget 
·Hoe het opzetten van Nero 9 te branden o…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com