Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe maak je delen van een document vergrendelen zodat ze niet Bewerkbare in Microsoft Word
beveiligingsfuncties van Word kunt u veranderende documenten op verschillende manieren beperken . Zo kunt u voorkomen dat andere gebruikers de wijziging van bepaalde stijlen als platte tekst of koppen in een document . Alleen degenen met een wachtwoord kan het document delen dat de beperkte stijlen bevatten bewerken . In dit voorbeeld worden de beschermde stijlen zijn zowel niet - bewerkbare en onzichtbaar voor de gebruikers . Als u wilt dat alle gebruikers in staat zijn om bepaalde documenten delen te zien, maar alleen geselecteerde delen te bewerken , het document te breken in secties en vertel Woord dat uw document is een vorm . Instructies
1

Open een bestaand document in Word , klik boven een bepaalde paragraaf . De gedeelten van het document die komen voor en na deze paragraaf zal niet worden bewerkt nadat u het document te beveiligen . Kopen van 2

Klik op het tabblad " Pagina-indeling " , klik vervolgens op de " Breaks " knop van de " pagina-instellingen " -paneel . Woord zal een lijst van secties die u kunt invoegen weergegeven .
3

Klik op de " Continue " pictogram om een ​​sectie-einde dat geen nieuwe pagina's aan uw document niet toe te voegen . < br >

Klik 4 onder de paragraaf die u hierboven in stap 1 hebt geklikt , dan plaatst u een andere doorlopend sectie-einde op dit punt . Gebruik de stappen 2 en 3 om de tweede sectie-einde invoegen .
5

Druk op de "Control " en toetsen " Shift " tegelijkertijd , druk daarna op " * . " Word zal de tekst " Sectie break ", die laat je de drie secties u uw document hebt onderverdeeld in .
6

Herhaal stap 5 om de weergave van de sectie-einden beëindigen geven , klikt u op de tabblad " beoordeling" . Dit tabblad bevat beveiligingsfuncties van Word .
7

Klik op de " Document beveiligen " knop van de " Protect " -paneel , en klik vervolgens op de " beperken formatteren " punt . Word zal een nieuw venster waarin u kunt aangeven welk document secties bewerkbaar zal zijn om anderen te geven .
8

Klik op het aankruisvak " Laat dit type , " die onder de tweede rubriek van de nieuwe ruit u geopend in de vorige stap .
9

Klik op de pijl van de keuzelijst onder het kopje net noemde , klik vervolgens op de " formulieren" punt . Deze actie maakt Word behandelt een document als een vorm , die nodig is om de bescherming van de secties die u eerder hebt gedefinieerd staat .
10

Klik op de link met de tekst " Select secties , " hetgeen lager is dan de dropdown lijst u hebt gebruikt in de vorige stap .
11

Klik op het aankruisvak ' deel 2 , " de aankomst van dat gedeelte verwijderen , klik op" OK . " Deze stap vertelt Woord dat je wilt dat iedereen in staat zijn om die sectie te bewerken . Woord wordt vergrendeld secties 1 en 3 van het bewerken .
12

Klik op de knop onder het stap 3 kop die is gelabeld "Start afdwingen . "

Type 13 een wachtwoord in het dialoogvenster dat verschijnt , klik op "OK . " Woord begint de handhaving van de beperkingen die je hebt gemaakt .
14

Klik ergens in de paragraaf die u voor het bewerken door iedereen , dan typt u iets geselecteerd . Woord zal de redactie .

Klik 15 op elke paragraaf voor of na de bewerkbare paragraaf . Woord zal het invoegteken niet verplaatsen naar de plaats waar u hebt geklikt . In plaats daarvan , het beweegt het dakje aan het begin van het bewerkbare gedeelte .
16

Klik op de "Stop bescherming , " typ het eerder ingevoerde wachtwoord . Herhaal de vorige stap . Word maakt nu uitgeven in de voorheen beperkt secties .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Spraak naar tekst in Microsoft…
·Hoe maak je een hyperlink invo…
·Hoe de Fada gebruiken in MS Wo…
·Hoe kan ik Maak Mailing Labels…
·Hoe kan ik een aangepaste stij…
·Hoe te Default Tussenruimte ve…
·De Screen-elementen van Micros…
·Hoe maak je een veld invoegen …
·Hoe maak je een grafiek in MS …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·WinFF Bitrate Instellingen Hulp 
·Hoe te converteren van een Google Map in…
·Hoe te Dubbele namen in Access 2007 Verw…
·Hoe te H 264 branden op een DVD 
·Hoe te Relaties tussen Queries Maak in M…
·Hoe te Honor Fast Gain in World of Warcr…
·Hoe te Pictures In WordPad 
·Hoe maak je een draaitabel in Maak SQL 
·Hoe kan ik een document 's Location in W…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com