Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Waarom wordt TeaTimer Open Up Toen ik Shut Down My Computer ?
Computers kan ingewikkeld zijn , en er zijn veel bestanden op hen die u misschien niet begrijpt . De meeste van hen zijn gunstig en nuttig , maar sommige zijn slecht , en deze worden malware genoemd . Spybot Search & Destroy is software bedoeld om veel van deze slechte programma's te verwijderen , en het heeft een apart deel genaamd TeaTimer die op de achtergrond om uw computer te beschermen loopt . Soms, echter , het komt uit de achtergrond om het alarm over verdachte software -activiteit te verhogen . Wat is TeaTimer ?

TeaTimer
is onderdeel van Spybot Search & Destroy , dat schrapping van malware van uw computer . TeaTimer draait in het geheugen van uw systeem de hele tijd , kijken voor kwaadaardige software die probeert om uw systeem registersleutels te wijzigen . Bij het zien van dit soort activiteiten , het geeft een waarschuwing om uw computer te beschermen .
Why Does It

Run ? Normaliter TeaTimer draait op de achtergrond , en je mag niet merken , tenzij het ​​gebruikt te veel geheugen . Maar als het kwaadaardige activiteiten vindt , zal het een waarschuwing te geven . Hoewel dit kan elk moment gebeuren , het gebeurt vaak als je computer opstart . Lees het bericht en omgaan met de kwestie , ofwel laten weten dat de verandering in orde is of het vertellen om de registersleutel te houden zoals het is.
Hoe Stop It Tijdelijk
< br >

Als je niet wilt TeaTimer lopen , kunt u tijdelijk uitschakelen. Zoek het pictogram TeaTimer in de sectie systeemvak van de Windows- taakbalk en klik met de rechtermuisknop . Klik op " Exit Spybot - S & D Resident " in het menu dat verschijnt . Dit zal de software uit te schakelen totdat u de computer opnieuw op te starten , als het zich opnieuw zal lanceren .
Hoe Stop It permanent

Als u wilt TeaTimer stoppen van het lopen permanent , Spybot Search & Destroy , hetzij van het pictogram in het systeemvak of het menu Start . Selecteer het menu "Extra " en klik op de "Resident " optie in de grijze balk aan de linkerkant van het programmavenster . Klik op het vinkje in het vakje naast schrappen "Resident TeaTimer , " sluit het programma . Wanneer uw computer opnieuw is opgestart, zal TeaTimer niet laden . Als u wilt om zich te ontdoen van alle delen van Spybot Search & Destroy , gebruikt u de optie " Uninstall " in je Configuratiescherm om het programma te verwijderen , en Spybot en TeaTimer zullen beide worden verwijderd .
< Br >

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe kan ik Norton Annual Renew…
·Het verschil tussen Antivirus …
·Waarom is AVG Vragen om een ​​…
·Hoe de Sysinternals Rootkit Ve…
·Hoe maak je een Sysinternals B…
·Nadelen van Norton 
·Hoe kan ik geld 32 Bit Nortons…
·Hoe maak je een Keylogger Stop…
·Hoe te Trojan Chost virus te v…
  Related Articles
Waarom wordt mijn Woord Application Slui…
Waarom zijn de lettertypen grijs weergeg…
In Word 2007 Wat doet de Datum & tijd kn…
Waarom is een Word- document te openen i…
Wat betekent het om rechts te rechtvaard…
Heeft OpenOffice Ondersteuning Docx ? 
Waarom Word-documenten in e-mails openen…
Wat betekent maximaal drie computers Mea…
Heeft OpenOffice.org Automatisch opslaan…
  Software Articles
·Hoe de Windows Media Player gebruiken 
·Nadeel van Macromedia Flash 
·Hoe je Alpha Wave - producerende Music Z…
·Hoe te branden dan een reeds gebrande cd…
·Hoe om te exporteren vanuit iTunes naar …
·Wat is een PRT -bestand? 
·Hoe om bestanden te comprimeren naar de …
·Hoe maak MIDI Input Devices werken met R…
·Overzicht van CRM-tools 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com