Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Wat is de functie van Ntdtcstp.Dll ?
Als u een bestand met de naam Ntdtcstp.dll op uw computer te vinden , mogen ze de computer worden besmet met een gevaarlijk virus dat kan leiden tot iemand om gevoelige gegevens van uw computer te stelen . Gelukkig kunt u dat virus te verwijderen met behulp van een programma dat is opgenomen in recente versies van Windows . Ntdtcstp.dll

Ntdtcstp.dll
is een dynamic link library bestand . Terwijl de meeste DLL-bestanden op uw computer zijn volkomen veilig , Ntdtcstp.dll is een van de bestanden geïnstalleerd door de Turkojan.A Trojan-virus . Het virus maakt gebruik van de middelen die in dat bestand naar diverse kwaadaardige acties op uw computer uit te voeren .
Installatie

Trojan virussen zich voordoen als legitieme toepassingen zoals een installatie- programma of een stand- alone executable , maar als je ze uitvoert , meerdere bestanden te kopiëren naar uw computer zonder uw toestemming . Deze bestanden bevatten de gereedschappen het virus nodig heeft om uw systeem verstoren . Naast de Ntdtcstp.dll bestand op uw harde schijf te kopiëren , Turkojan.A installeert ook een executable genaamd mstwain32.exe en bewerkingen van uw Windows-register , en bijgevolg , zal de computer het virus starten bij het opstarten

Het virus . heeft andere aliassen :

Win32/Mebnac.A
( CA ) Troj /Agent - GMF ( Sophos ) Backdoor.Win32.Turkojan.ake ( Kaspersky ) BackDoor - CZP ( McAfee ) Trojan.Agent.AHAB ( Sunbelt Software ) TROJ_DELF.EFH ( Trend Micro )
Payload

Turkojan.A
is geclassificeerd als een back - deur- virus . Achterdeur virussen kan bijzonder gevaarlijk zijn , omdat zij toestaan ​​dat een derde partij om uw systeem op afstand te bedienen . Met behulp van een back - deur virus , kan iemand stilletjes activeer uw webcam of noteer de toetsen getypt op uw toetsenbord . Met behulp van deze methoden , kan een crimineel uw wachtwoorden Gelukkig stelen en toegang tot beveiligde persoonlijke informatie in te winnen .
Verwijdering

, antivirus- toepassingen waarvan de definitie bestanden zijn up - to- date kunnen efficiënt Turkojan.A verwijderen van uw systeem . Als u niet wilt een antivirus te kopen , kunt u gebruik maken van Windows Defender om het virus in plaats daarvan te verwijderen . Windows Defender is een programma dat Microsoft Corporation biedt samen met recente versies van Windows . Door het uitvoeren van een volledige systeemscan met Windows Defender , kunt u een bestand geïnstalleerd door Turkojan.A van uw computer te verwijderen . U kunt starten van Windows Defender vanuit het Configuratiescherm .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Norton Protection Center Zal n…
·Hoe te updaten Kasperky 
·Hoe spyware en virussen te voo…
·Norton 360 Software Requiremen…
·Hoe AVG verwijderen From My Sy…
·Malware Analysis Tools 
·Hoe de Site Advisor in McAfee …
·Wat is AVG Security ? 
·Hoe kan ik een Trojan virus te…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Microsoft CRM Activiteiten 
·Hoe te Getallen converteren naar woorden…
·Mijn computer speelt geen dvd's Anymore 
·Hoe kan ik Excel 2007 converteren naar E…
·Hoe te verwijderen mail op een Exchange …
·Hoe te gebruiken Daemon Tools te Spellet…
·Hoe links verwijderen in Word 2007 
·Wat speelt MP4s ? 
·Hoe maak je een Ghost Clone Disk Creëre…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com