Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Pros & Cons van Norton Antivirus
Norton Antivirus is een kwaadaardige software programma voor de bescherming die door Symantec . Norton is een van de meest populaire antivirusprogramma's op de markt , dat is grotendeels te wijten aan het feit dat veel grote computerfabrikanten bundelen Norton als de standaard antivirusprogramma op hun computers . Norton is een degelijk antivirusprogramma , maar net als alle software- programma's , het beter presteert in sommige gebieden dan anderen . Virusdetectie

Misschien wel het belangrijkste aspect van een antivirus- programma is de virusdetectie vermogen . Norton Antivirus heeft zeer goede detectie efficiëntie , vooral met de 2009 Internet security versie . Gebruikers die Norton zijn over het algemeen tevreden met zijn virus detectie en preventie mogelijkheden , en het programma lijkt te verbeteren op dit punt in de tijd .
Resourcegebruik

Misschien is de grootste slag tegen Norton Antivirus is het gebruik van systeembronnen . Sinds antivirus software draait meestal de hele tijd , de hoeveelheid RAM die nodig is om het programma uit te voeren is het geheugen van het systeem zal nooit in staat zijn om toe te wijzen aan andere taken . Norton is berucht voor het gebruik van een flinke hoeveelheid RAM-geheugen , die kan leiden tot andere programma's om langzaam te draaien . Symantec heeft geprobeerd om dit probleem te verlichten met zijn nieuwste versies van Norton antivirus, maar het programma nog steeds de neiging om meer RAM dan lichtgewicht antivirus programma's zoals Avast en Avira AntiVir gebruiken .
Kosten < br >

een ander nadeel van Norton Antivirus is dat een abonnementsgeld moet worden betaald om de dienst te gebruiken . Veel computers worden geleverd met een gratis proefversie van Norton dat duurt 30 dagen of zo , waarna de gebruiker moet betalen om de dienst voort te zetten . Gezien zijn er tal van gratis te gebruiken antivirus programma's met gelijkaardige detectie tarieven zoals Norton , kosten vraagt ​​veel gebruikers om gratis alternatieven te zoeken .
Ondersteuning en Updates

Sinds Norton Antivirus is een grote en gevestigde programma met een sterke industrie banden , het geniet veel steun en constant virus updates, die helpen om computers met behulp van Norton veilig van de nieuwste virussen . De kop van het betalen voor een virus service is dat de producenten hebben een belang bij continu te verbeteren , terwijl andere producten niet hebben gewijd personeel of voldoende financiële steun .
Gebruikersinterface
< br >

Een van de beste eigenschappen van Norton Antivirus is het makkelijk te gebruiken en intuïtieve gebruikersinterface . Het programma zelf ziet er mooi uit en is heel makkelijk om door te navigeren en te gebruiken , zelfs voor een beginner . Dit is een belangrijk kenmerk , zoals veel mensen die kopen gefabriceerde computers de menu's van andere programma's te intimideren of lastig te gebruiken kunnen vinden .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Is AVG Free goed genoeg? 
·Tekenen van een computer aange…
·Hoe om te controleren op updat…
·Hoe kan ik Norton Vervang 
·Hoe de Remote Administration T…
·Hoe je Tijdelijk uitschakelen …
·Waarom is iAntivirus Met zo ve…
·Lijsten van Portable Antivirus…
·Hoe te SpyEraser verwijderen 
  Related Articles
Het automatisch laden Automatische Spell…
How to Make & Print Uitnodiging Postkaar…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Hoe maak je een cd Sticker & Label Make 
Hoe kan ik een document scannen en tekst…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Problemen Copy & Paste in Windows XP 
Wat is het verschil tussen een tekstverw…
Copy & Paste Help 
  Software Articles
·Hoe vindt gegevensbron voor Excel 2003 
·Een tutorial voor het veranderen van de …
·Hoe je Save Your RGB kleuren om een CMYK…
·Hoe je dvd's spelen op een virtuele DVD 
·How to Set Up een PM in SAP 
·Hoe maak je een gescand document bewerke…
·Hoe kan ik White Space in Cellen in Exce…
·Hoe te Afspraken in Powershell maken van…
·Hoe kan ik een DVD Burn 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com