Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
De beste Internet Security Software Producten
Internet security software -producten zijn programma's ontwikkeld om de gemiddelde internetgebruiker van schadelijke bestanden , virussen en websites te beschermen . Deze programma's bevatten vaak detective - achtige databases die up - to- date met de nieuwste malware en virussen die mogelijke schade kan doen aan een computersysteem . Om de beste internet security programma's te vinden, kunt u gebruik maken van gezaghebbende bronnen, zoals PC World en PC Mag - organisaties die rigoureuze tests en reviews uit te voeren op alle soorten beveiligingssoftware producten . Personal Firewalls

Persoonlijke firewalls
zijn Internet security software programma's die onopvallend op uw computer kunt beschermen tegen internetgevaren . Deze programma's blijven actief terwijl u surft op het internet en de pop-up berichten wanneer je struikelen over internetverkeer en webpagina's die malware of andere virussen die schade doen om uw computer kan bevatten . Persoonlijke firewall -programma's doorgaans downloads van het internet te scannen voordat je een installatie te voltooien , waarschuwen u voor phishing- websites en bieden bescherming tegen spam in uw e-mail . Sommige van de beste persoonlijke firewall -software bevat Comodo Firewall , ZoneAlarm en Online Armor Firewall .
Antivirusprogramma's

Antivirus programma's die real - time monitoring functies moeten handelen op dezelfde wijze als persoonlijke firewalls in dat ze op zoek naar potentieel gevaarlijke websites en inbraken . Een goed voorbeeld van dit type van antivirus programma is AVG Anti - Virus Free Edition , die wordt aanbevolen door PC World als een van de top gratis software producten voor internetbeveiliging . Veel van deze programma's bevatten Internet browser add -ons die proactief sites om u te beschermen tegen phishing , onbeveiligde websites en plaatsen die virussen te scannen .
All - in - One oplossingen < br >

Misschien wel de beste internet security software programma's zijn die alles-in - een oplossingen bevatten - Norton Internet Security en McAfee Total Protection zijn voorbeelden . Alles- in-een programma maken gebruik van twee - weg firewalls om zowel inkomende als uitgaande internetverkeer scannen en waarschuwen u om die kwaadaardige programma's proberen toegang tot uw computer . Ze blokkeren virussen , Trojaanse paarden en andere malware door middel van bescherming browser en anti - spam technieken . Alles-in - een oplossingen blokkeren schadelijke Internet downloads en hebben ook on-demand scanning opties, zodat u kunt uw computer te scannen op virussen en malware wanneer u maar wilt .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Over MSN Virus Removal 
·Hoe maak je een Virus verwijde…
·Hoe te updaten Kasperky 
·Hoe te Panda Antivirus Downloa…
·Definities van computervirusse…
·Hoe te verwijderen Norton Anti…
·Hoe maak je een bug op een com…
·Hoe de Defender Waarschuwingen…
·Hoe maak je een enkel bestand …
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te besparen een Photoshop- afbeeldin…
·Hoe Word Stop Asking om Veranderingen bi…
·Norton Gereedschap 
·Hoe te Borstels installeren op Adobe Pho…
·Hoe je Remote Desktop Toegang toestaan ​…
·Powerpoint Voordelen 
·Hoe te TTF In Word 
·Hoe maak ik mijn eigen Printable Birthda…
·Hoe je zaak Pricing gebruiken in Quickbo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com