Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Boot Virus Repair
Als je een boot- virus , kan het virus worden gereinigd met behulp van antivirussoftware , maar vaak is het virus boot sector van de computer die de Master Boot Record ( MBR ) bevat beschadigd . Dit is waar de benodigde informatie voor de bestanden en locaties voor de besturingssystemen van uw computer wordt bewaard . Zodra de MBR van de systeembestanden die het nodig heeft om verder te gaan met het openen van uw Windows-besturingssysteem heeft gevonden , geeft het de controle op naar het volgende programma in de boot-up -serie en het besturingssysteem wordt geopend . Wat je
Windows installatie-cd nodig voor uw besturingssysteem
internetverbinding
Administrator rechten op uw computer
Toon Meer Aanwijzingen
Instructions
1

Zet opstartbare schijf van uw besturingssysteem in het cd -station . U moet mogelijk op uw computer aan te zetten tot het cd-station geopend te krijgen. Als dit gebeurt , schakelt u de computer nadat de drive is geopend en de cd is geplaatst .

Draai 2 op uw computer en kijk naar het scherm . Als u een prompt waarin u wordt gevraagd om een toets te starten vanaf de cd op , volg de instructies. Als u Windows XP of eerder , zal de cd opstarten en een blauw Windows-scherm zal verschijnen . Als u Windows Vista of Windows 7 , kiest u de juiste taal, tijd en invoermethode . Klik op 'Volgende'.
3

In Windows XP of eerder , kiest u de optie om uw computer te herstellen door op de letter " R " De Windows-map verschijnt . Waarschijnlijk zal het zien " C : \\ Windows " als de site van uw Windows-installatie en het zal worden vermeld als nummer 1 . In Windows Vista of Windows 7 , klikt u op ' Uw computer herstellen . "
4

In Windows XP of eerder , kies" 1 " op de site van uw Windows-installatie directory te kiezen . In Windows Vista of Windows 7 , kiest u het besturingssysteem te herstellen , en klik vervolgens op " Next . "
5

In Windows XP of eerder , typ uw beheerderswachtwoord als je er een hebt . Meestal geen Windows wachtwoord nodig . Druk op " Enter ". In Windows Vista of Windows 7 , in de " System Recovery Options 'dialoogvenster , klikt u op ' Opdrachtprompt . "
6

In Windows XP of eerder , type " fixmbr . " Uw scherm moet deze lijn zien : " C : . \\ WINDOWS > fixmbr " Druk op " Enter ". In Windows Vista of Windows 7 , type " Bootrec.exe " en druk vervolgens op " Enter ".
7

In Windows XP of eerder , negeer de waarschuwing over het veranderen van je MBR door op de letter "Y " en de " Enter " -toets . In Windows Vista of Windows 7 , kies " /FIXMBR . " Binnen enkele seconden ontvangt u een bericht dat de MBR is gewijzigd te krijgen .
8

Herhaal stap 7 met behulp van het commando " fixboot " voor Windows XP of eerder en het kiezen van " /fixboot " voor Windows Vista of Windows 7 .
9

Start de computer opnieuw .
10

update je antivirusprogramma en voer een volledige scan uit op uw computer .
< br >

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Virus Software voor netbooks 
·Hoe te verwijderen Hacked by S…
·I Keep Losing My McAfee Active…
·Hoe te verwijderen van de VBS …
·Webroot Features 
·Hoe maak je een Kaspersky Fire…
·Hoe AVG Stop Wissen van een be…
·AVG Anti - Virus Suspend to In…
·Hoe een virus Veeg Van een har…
  Related Articles
Hoe te repareren of herstellen tekst van…
Hoe Word Reparatie 2007 Fouten 
Hoe Word herstellen Als het is onvoldoen…
Hoe om corrupte WordPerfect -bestanden t…
Hoe te analyseren en repareren van Doc b…
Hoe maak je een beschadigde Word- Repair…
Hoe kan ik een Word- document 
Word Document Repair Tools 
Hoe maak je een corrupte Word- bestand t…
  Software Articles
·Hoe om muziek te branden op een DVD - RW…
·Hoe te OCR- bestanden converteren naar O…
·Waarom wordt mijn Skype Freeze opties? 
·Hoe kan ik Excel Columns Verdeel 
·Hoe te Paint -bestanden converteren naar…
·Hoe kan ik Excel 's JAAR.DEEL Functie Ge…
·Hoe te Effecten toevoegen aan video's 
·Waarom zou men Installeer Flash OCX ? 
·Hoe de codes Unlock in Polar Golfer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com