Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe Microsoft Malware Run
De Microsoft malware tool, bekend als de Malicious Software Removal Tool , werkt op alle Windows-besturingssystemen sinds de release van Windows XP . De tool werkt door het grondig controleren van uw systeem op malware en vervolgens het verwijderen van eventuele infecties het vindt . Microsoft brengt een nieuwe versie van het hulpprogramma elke maand , daarom moet u het gereedschap werken elke maand voor de nieuwste versie van de meest actuele virusdefinities . Instructies

Draai 1 op de automatische functie updates in Windows om ervoor te zorgen u de laatste versie van de malware tool en definities per maand ontvangen. Bereiken dit door in te loggen op uw Windows- systeem als de beheerder en gaat naar de knop "Start " . Klik op de " Control Panel" en ga naar het Security Center . Eenmaal binnen het Security Center , vindt u de Automatische updates rubriek . Kijk aan de rechterkant van de rubriek en u krijgt een indicatie van beide aan of uit te zien . Als de indicatie is uitgeschakeld, klikt u op de knop " Turn On Automatische updates . " Kopen van 2

Download de Malicious Software Removal Tool . Zodra u Automatische updates inschakelen , zal de computer beginnen met het downloaden ook de benodigde updates . Wanneer wordt gevraagd de Malicious Software Removal Tool downloaden , selecteert u "Ja " om het downloaden te starten .
3

Bewaak het downloaden van de Malicious Software Removal Tool en het systeem te scannen . Zodra de Malicious Software Removal Tool downloads , zal het automatisch beginnen met het scannen van uw systeem . Selecteer " Ja" als het gereedschap wordt u gevraagd om een ​​volledige systeem scan uit te voeren . Dit kan uren duren , dus wilt u laat uw computer en aangesloten op het internet . U moet over de voortgang te controleren elk minstens een keer per uur , terwijl het instrument voert het volledige systeemscan uit .
4

Verwijder alle schadelijke bestanden gevonden door de Malicious Software Removal Tool . Dit te bereiken door het volgen van de instructies op het scherm wanneer u wordt gevraagd te bevestigen of u wilt de schadelijke software gevonden te verwijderen . In sommige gevallen , kan het gereedschap u vragen om sommige malware handmatig te verwijderen . Volg gewoon de aanwijzingen op het scherm om dit te bereiken .
5

Start de computer opnieuw wanneer daarom wordt gevraagd door op " OK " om de Restart bevestigen wanneer hierom wordt gevraagd . Je systeem zal opnieuw opstarten en voltooien van de verwijdering van alle schadelijke software .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe te ATC/1.0 Bot Verwijder 
·Hoe je UPnP inschakelen Met AV…
·Hoe je browser hijacking door …
·Hoe te vernieuwen AVG 
·How to Get Rid van de Defender…
·Hoe kan ik Windows Live OneCar…
·Hoe de McAfee Virus programma …
·Hoe kan ik opnieuw aansluiten …
·Soorten computervirussen 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te openen het CBR bestandsextensie o…
·Hoe een HTML nieuwsbrief Test 
·Hoe gegevens Bestanden synchroniseren 
·Kan ik een DVD met mijn camera doen ? 
·Hoe te Macro gebruiken in Excel Met voor…
·Hoe maak je een pamflet maken in Microso…
·Hoe kan ik een database aanmaken in Exce…
·Hoe te openen Word 2007 Documenten in Wo…
·Hoe je je eigen BootSkin Zorg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com