Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe kan ik opnieuw aansluiten My Free Norton Antivirus ?
Symantec biedt gratis trial downloads van haar software voor iedereen die wil om het te gebruiken . De proef duurt 30 dagen en is een geweldige manier om de antivirussoftware proberen om te bepalen of het is wat je wilt gebruiken . Als uw antivirussoftware wordt losgekoppeld tijdens de loop van het proces , kunt u een paar dingen doen om het weer op de rails . Controleer Firewall Settings

Firewallinstellingen
zijn de meest voorkomende reden voor Norton antivirus software te worden losgekoppeld van het internet . Controleer uw firewall-instellingen van Windows en zorgen dat Norton antivirus en LiveUpdate zijn toegestaan ​​door en dat zij kunnen communiceren met het internet . Ook controleren en zorg ervoor dat , als je een derde partij antivirus -programma , het is niet geblokkeerd Norton van het bereiken van het web . Als u niet zeker weet of uw firewall het probleem veroorzaakt , kunt u tijdelijk uitschakelen en proberen om Norton verbinding met het web .
Controleren Antivirus Instellingen

Als , tijdens de 30 - dagen proefperiode , ervaar je een verlies in functionaliteit van het programma zodanig dat uw antivirusprogramma niet meer ontvangt updates , moet u uw programma-instellingen te controleren om ervoor te zorgen dat ze correct worden geconfigureerd . Open uw antivirusprogramma , check de LiveUpdate- instellingen en controleer of deze is ingesteld op dagelijkse updates te ontvangen . Deze instellingen kunnen zijn , hetzij per ongeluk of door een kwaadaardig programma veranderd , dus het is belangrijk om ze regelmatig te controleren tijdens uw gratis proefperiode Norton antivirus periode , evenals als je uiteindelijk de aankoop van het product .
< br > Controleer computer klok Instellingen

Af en toe , een gratis proefversie van Norton antivirus kan worden verbroken als gevolg van een computer klok verandering die het programma leidt te geloven dat u zijn gegaan dan de 30 - dagen proefperiode . Als u last heeft van een ontkoppeling in uw proces voor de 30 dagen zijn voorbij en uw verbinding instellingen correct zijn , controleer je de klokinstellingen , zoals je misschien niet de juiste tijd ingesteld , dat van invloed is op de gratis proefperiode hebben . Kijk in het systeemvak op de datum en tijd , en vergelijk het met een andere bron . Als u vindt dat het onjuist is , dubbelklikt u op het pictogram klok en verander de datum en tijd om de juiste instellingen . Herstart de computer en uw gratis proefperiode moet normaal doorgaan tot je 30 dagen om zijn .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe te Avast branden op een cd…
·Google Hijack Verwijdering 
·Hoe te Aanmelden voor Cox Secu…
·Wat is McAfee Agent 4.0 ? 
·Wat zijn CME's voor computers …
·Wat betekent het als mijn fire…
·How to Get Rid van AlphaScan 
·Hoe AVG gebruiken Met Websense…
·Malware & Adware Removal Tools…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe Video of Audio Alleen op Adobe Premi…
·Hoe kan ik een automatische index in Wor…
·Hoe Open een video Attachment Met een 3G…
·Photoshop CS3 : Wat is de Rubber Band 
·Hoe je Master Slides bewerken in PowerPo…
·Hoe om muziek vanaf de RealPlayer naar i…
·Hoe maak je een boom in Pivot Stick Figu…
·Kun je Ami Pro SAM Documents Open in Wor…
·Hoe te Unzip een XPI 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com