Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Hoe je het dropdown menu in een SWF -bestand gebruiken
Leer druppel uw SWF-bestand down menu navigeert om het meeste uit van de prestaties van uw systeem en de verwerking van het bestand te krijgen . De intuïtieve gebruiksvriendelijke drop-down menu maakt het gemakkelijk voor u om alles van de grootte van het SWF-bestand om zijn beeldkwaliteit wijzigen . Ontdek meer over een aantal basisinstellingen het SWF-bestand menu 's en over de meer geavanceerde opties . Instructies
Basic Menu
1

Klik met de rechtermuisknop op de animatie -bestand om de drop-down menu . Verander de grootte van het SWF- animatie met behulp van de " Zoom In ", " Zoom Out " en " Toon alles " opties te verhogen , verlagen of de terugkeer van de afbeelding naar de oorspronkelijke grootte . Kopen van 2

Navigeer naar de " kwaliteit " rubriek te verlagen of verhogen van de kwaliteit van de animatie . Vermindering van de kwaliteit van de animatie kan maken soepeler als je met problemen bij het afspelen , terwijl het verhogen van de kwaliteit voegt meer definitie aan het.
3

Gebruik de " Play " -optie om te starten het afspelen van het SWF- animatie . Gebruik de optie ' Loop ' om de animatie ingesteld om te werken in een continue lus .
4

Gebruik de " Rewind " -optie om de animatie te starten. Klik op de " Forward " en " Back " opties om cue de animatie achteruit of vooruit .
5

Klik op de " Print " -optie om het huidige animatiekader naar uw printer voor het printen .

Settings menu

toegang 6 de instellingen menu door met de rechtermuisknop te klikken op het SWF- animatie en het navigeren door het menu naar de optie "Instelling " . De optie "Display" wordt standaard geselecteerd .
7

Selecteer de optie label " Enable hardware acceleration " voor de meest vloeiende weergave van uw SWF-bestand . Schakel de versnelling optie hardware als uw SWF invloed is op de prestaties van uw systeem (bijvoorbeeld uw browser pagina's laden langzaam of de cursor van uw muis is traag ) .
8

Klik op het tweede icoon aan de onderkant van de " instellingen " menu om de toegang tot menu" Privacy " . Klik op de optie om het SWF-bestand toegang tot de microfoon van uw computer en webcam " Toestaan" of " Weigeren " . Kiezen om toegang te verlenen kan de website hosting het SWF-bestand uitzending vastgelegde gegevens van je microfoon of camera toestaan ​​.
9

Kies de derde optie aan de onderkant van het menu " Settings " om de " Local Storage " optie . Verplaats de schuifregelaar naar voren of naar achteren om de hoeveelheid gegevens die het SWF-bestand kunt opslaan op uw computer aan te passen .

Klik 10 op de vierde optie " Microphone " instellingenpagina te openen . Pas de schuifknop om het volume van de microfoon te verhogen of te verlagen .
11

Klik op de laatste optie aan de onderkant van het menu " Settings " om de "Camera" pagina -instellingen te bereiken . Stel welk systeem camera het SWF-bestand wordt gebruikt uit het drop down menu op de pagina . Klik op de knop "Sluiten " om het menu "Instellingen " af te sluiten .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe te voorkomen een film Van …
·Silverlight Animatie Effecten 
·Hoe maak je een Symbol animere…
·Poser 7 Problemen 
·Hoe maak je een Coin Toss in F…
·Lip Sync animatie met After Ef…
·Hoe maak je een Sprite Animati…
·Hoe kan ik een zoekbalk op Fla…
·Hoe te installeren Flash Playe…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Boot Record Problemen met een Zip…
·Hoe te Surreal Vector Lines in Photoshop…
·Hoe je Zip-bestanden uploaden om te dele…
·Hoe te Cassettes Transfer naar Laptops 
·Hoe kan ik een Word- extract van een tek…
·Hoe te QXP 
·Hoe kan ik meerdere Vormen maken in Phot…
·Hoe om dvd- films Zet op een PSP 
·Hoe. VOB bestanden comprimeren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com