Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Hoe maak je een Flash Web Calendar Creëren
Er zijn vele soorten agenda's beschikbaar op websites , velen van hen gemaakt met Adobe Flash . Terwijl je je eigen agenda kon eigenlijk te bouwen en te programmeren zijn functionaliteit precies zoals u het wilt , dat zou hetzelfde zijn als het wiel opnieuw uitvinden . Flash biedt een kalender component die is makkelijk te gebruiken en biedt eenvoudige functionaliteit die is eenvoudig toe te voegen aan een website . Instructies
Gebruik de Kalender Component
1

Met Flash geopend , je raam onderdelen te openen door te kiezen voor " Windows " uit het menu en vervolgens " componenten" of u kunt op " Ctrl + F7 . "

Het venster 2 componenten is onderverdeeld in categorieën : Data , Media , User Interface en Video . Dubbelklik op de categorie "User Interface " open te stellen die boom en scroll naar beneden totdat u " DateChooser . " Klik en sleep een instantie van die op uw podium . U zult zien dat de kalender al is ingesteld op de huidige datum te markeren . Dit onderdeel zal blijven dat doen zonder enige interactie of programmeren van je.
3

Gebruik de Free Transform Tool op de werkbalk ( of druk op " Q" op uw toetsenbord ) om de grootte van de kalender de manier waarop u wilt dat deze verschijnt op uw website . Het hoeft niet om de huidige omvang van het podium .
4

Zet de kalender in de rechter - bovenhoek van het podium door het te selecteren , en in de Inspector venster Eigenschappen , wijzigt haar x , y-coördinaten op "0.0 . "
5

Verminder het podium formaat door te klikken op het podium . In de Inspecteur venster Eigenschappen , klikt u op de knop 'Bewerken' , typ dan de breedte en hoogte van uw agenda , zodat het podium heeft geen overlap gebied .
Modify Agenda-eigenschappen
6

U kunt bepaalde elementen van de kalender te wijzigen door de openstelling van de Component Inspector door te klikken op " Venster " in het menu en vervolgens " Component Inspector , " of door op ' Shift + F7 "op uw toetsenbord .
7

met de kalender geselecteerd , op het eerste tabblad kunt u de dag namen veranderen zal zijn als je wilt (misschien zon , maa , din en woe plaats van de standaard S , M , T en W ) door dubbel te klikken op de lijn die de parameter die u wilt veranderen heeft . U kunt ook andere dingen zoals de namen maand en de eerste dag van de week te wijzigen .
8

Nadat u de gewenste wijzigingen in de Component Inspector hebben gemaakt , slaat u uw flash-bestand en vervolgens publiceren . Het . Swf -bestand kan op een website worden geplaatst en wordt weergegeven en normaal als elke andere . Swf -bestand .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe maak je een Movie Clip con…
·Hoe een SWF converteren naar e…
·Hoe je 3 - D stofdeeltjes Maak…
·Hoe te Bijen Met Animate Flash…
·Animated Graphics 
·Hoe naar Key Green Screen in A…
·Hoe maak je een dress Make Up …
·Hoe te vergrendelen in Uw Avat…
·Hoe maak je een duiker met CS5…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·De Oracle Tracking Inloggen mislukt 
·Hoe maak je een PowerPoint converteren n…
·Hoe je Een afbeelding toevoegen aan een …
·Hoe te stoppen SQL Mail 
·Hoe te gebruiken Norton Internet Securit…
·Hoe maak je een Bug Tracking System Inst…
·Hoe maak je een Cell Array in Matlab Bui…
·Hoe maak je een backup van mijn pc in XP…
·Ik verwijderde Microsoft Money 2002 van …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com