Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Hoe je foto's Blend op Paint
Foto -editing software kan honderden , zelfs duizenden , euro's kosten . Maar veel kleine aanpassingen kunnen worden gemaakt om digitale beelden met behulp van gratis software . Sommige gebruikers werken met een dergelijk programma , Microsoft Paint , om foto's nog verder te manipuleren , het nabootsen van de functies van de duurdere software . De homogeniseerfunctie name een die nauw kan worden gecontroleerd via MS Paint . Instructies

Open Microsoft Paint in het menu " Start" van uw computer 1 . Kopen van 2

Klik op " File " in de werkbalk menu aan de bovenkant van het programma en selecteer " Nieuw . " Doe dit twee keer om twee nieuwe documenten of tabbladen maken .
3

Plak de eerste afbeelding wordt u mengen in de eerste MS Paint tabblad geopend . Om dit te doen , opent u het beeld van waar je het hebt opgeslagen op de harde schijf of op een diskette . Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en kies 'Kopiëren'. Dan terug naar het eerste tabblad geopend in MS Paint en klik op 'Bewerken' in de werkbalk . Selecteer vervolgens ' Plakken'.
4

Gebruik een zoekmachine om een afbeelding van een zwart-wit beeld dambord van vinden . Voor de beste resultaten, gebruik afbeelding Photobucket 's dambord .

Kopieer 5 en plak de afbeelding van het dambord over de foto die u zojuist geplakt in het eerste tabblad geopend in MS Paint . Rechts - klik op het dambord en kies 'Kopiëren'. Ga dan terug naar het eerste tabblad geopend in MS Paint en kies " Plakken" in het menu "Bewerken" .
6

Klik op de onderste knop transparantie op de linker werkbalk van MS Paint . De knoppen transparantie zijn de twee met afbeeldingen van driedimensionale objecten in de voorkant van een geel vierkant . Klik op de onderste van de twee knoppen transparantie - de een met een blauwe achtergrond . Dit zal alles wat is dezelfde kleur als de achtergrondkleur transparant worden .
7

Plak het tweede beeld dat u wilt om zich te mengen in het tweede tabblad geopend in MS Paint te maken . Nogmaals , opent u de afbeelding van de plaats waar het is opgeslagen en klik met de rechtermuisknop . Selecteer " Copy ", dan terug naar het tweede tabblad in MS Paint . Vanuit het menu werkbalk , selecteer "Edit " en vervolgens " Plakken . "
8

Verander de achtergrondkleur van de tweede MS Paint foto naar zwart . Om dit te doen , gaat u naar de onderkant van het scherm waar de kleur pallet ligt en met de rechtermuisknop op het zwarte vierkant .

Kopieer en plak 9 de gewijzigde afbeelding die u hebt gemaakt in het eerste tabblad van MS Paint naar het tweede tabblad . Zorg ervoor dat de onderste knop transparantie is nog steeds geselecteerd bij de overdracht van dit beeld . Dit onderdeel is cruciaal voor het mengen effect . Zodra de eerste afbeelding is geplakt op de tweede , zullen de beelden lijken elkaar worden gemengd .
10

Sla de gewijzigde afbeelding door te gaan naar het menu " File " en selecteer "Opslaan als . " Geef de afbeelding een naam .

Previous: Next:
  animatie Software
·Computerprogramma's te helpen …
·Hoe kan ik gratis Flash-animat…
·Hoe je URL Links Toevoegen aan…
·Frame -voor - Frame Flash Anim…
·Hoe maak je een portfolio in M…
·Hoe je SWF -bestanden importer…
·Hoe kan ik Flash Claymation Fi…
·Hoe maak je een e-mail Link em…
·Hoe maak je een blender gebrui…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Word 2007 Label Printing 
·Hoe maak je een PDF -bestand in Pages Sp…
·Hoe je je eigen Hogere Uitnodiging Cards…
·Hoe Vaten per dag Converteer naar metris…
·Hoe te converteren naar Wingdings Number…
·Tutorial over Photo Manipulation in Adob…
·Hoe naar Mount CD's met Nero 
·Hoe maak je een lopend totaal door Aftre…
·Hoe maak je een Tent Card beide kanten a…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com