Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe je je eigen Hogere Uitnodiging Cards
Senior afstuderen uitnodigingskaarten kunnen worden gemaakt met behulp van sjabloon galeries die zich in de computer software of op template websites. Microsoft en Google Docs bevatten gratis galeries bieden sjablonen die u kunt aanpassen met uw eigen persoonlijke tekst en afbeeldingen . Zazzle biedt ook aanpasbare uitnodigingen voor een vaste prijs . Zodra u uw senior afstuderen uitnodigingskaarten hebt gemaakt , op te slaan zodat u kunt afdrukken of bewerken op een later tijdstip . Wat je nodig hebt
Computer
internetverbinding
Printer
Toon Meer Aanwijzingen
Microsoft Word 2010

Open Microsoft Word 1 en klik op de " bestand " tab , selecteer" Nieuw " . Type " Uitnodiging ". Bekijk de beschikbare afstuderen uitnodigingskaarten . Download de uitnodigingskaart van de sjabloon imago en de "Download" knop te klikken . Kopen van 2

Markeer de standaardtekst en typ uw eigen gepersonaliseerde afstuderen bericht . Omvatten details zoals afstuderen adres en tijd van uw school .
3

Voeg uw eigen beeld door het beeld template standaard rechts te klikken en te kiezen voor " Afbeelding wijzigen . " Zoek op uw computer naar de afbeelding die u wilt gebruiken . Klik op de afbeelding en op de knop "Openen" .
4

Sla de kaart door te klikken op het pictogram " Opslaan" op de werkbalk Snelle toegang . Print zoveel uitnodigingen als nodig .
Google Docs
5

Bezoek de website van Google Docs ( zie hieronder bronnen ) . Type " Uitnodiging ". Bekijk de beschikbare afstuderen uitnodigingskaarten . Download de uitnodigingskaart door te klikken op de "Use This Template " knop .
6

Markeer de standaardtekst en typ uw eigen gepersonaliseerde afstuderen bericht . Omvatten details zoals afstuderen adres en tijd van uw school .
7

Voeg uw eigen beeld door het schrappen van de standaard template . Verwijder de afbeelding door te klikken op de afbeelding en druk op de "Delete" toets op het toetsenbord . Zoek op uw computer naar de afbeelding die u wilt gebruiken . Klik op de afbeelding en op de knop "Openen" .
8

Sla de kaart door te klikken op het pictogram " Opslaan" op de werkbalk Snelle toegang . Print zoveel uitnodigingen als nodig .
Zazzle
9

Bezoek de website Zazzle ( zie hieronder bronnen ) . Type " Uitnodiging Kaarten . " Bekijk de beschikbare afstuderen uitnodigingskaarten . Klik op de uitnodigingskaart sjabloon die u wilt gebruiken .
10

Voeg uw gepersonaliseerde tekst in stap een . Typ het bericht dat verschijnt op uw uitnodigingskaart . Onder meer het tijdstip , de locatie en het adres in de daarvoor bestemde plaatsen .
11

Voeg uw eigen beeld door te klikken op de knop "Wijzigen" in de sectie " Beeld " . Blader door uw bestanden en zoek de afbeelding die u wilt gebruiken op uw uitnodiging . Klik op de afbeelding en op de knop "Openen" .
12

de hoeveelheid in de sectie " Hoeveelheid " Change en selecteer "Add to Cart ". Klik op " Ga verder met afrekenen " om uw aangepaste senior afstuderen uitnodigingskaarten kopen .
13

Klik op de knop " Sign - Up" om een account aan te maken met Zazzle en voltooi uw aankoop. Als u al klant Zazzle , klikt u op "Inloggen . " Voeg uw credit card en verzendkosten informatie, zodat je kaarten kunnen worden verzonden naar uw adres .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe u de grootte van een GIF-a…
·Hoe uw eigen wijn etiketten op…
·MS Publisher Tips & Tricks 
·Dreamweaver Shockwave Tutorial…
·Hoe kan ik een M4V in iShowU Z…
·Hoe kan ik een brochure behulp…
·Geheimen aan Spots & Krassen v…
·Hoe je Adobe Indesign Fonts in…
·Hoe u uw pagina's nummer op In…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om gadgets en gizmo's in PDF-bestand…
·Hoe te Frames gebruiken in Photoshop CS3…
·Hoe te converteren VOB naar FLV Flash Vi…
·Hoe te installeren Windows 7 64 - bits M…
·Hoe te Voorwaardelijke opmaak in Microso…
·Hoe te Photographs in Photoshop Combinee…
·Hoe te gebruiken Dragon Speak 
·Hoe je DVD's branden zonder kwaliteit te…
·Hoe te Maven archetypes Test 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com