Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Hoe maak je een 3D Shark Zorg
Het ontwerpen en bouwen van een 3D haai - of 3D - figuur is geen gemakkelijke taak , en vrijwel onmogelijk zou zijn zonder 3D animatie software . Computer animatie software wordt geleverd in drie verschillende varianten : de dure professionele software - niveau dat wordt gebruikt door bedrijven als Pixar en Blizzard , de mid - range software die wordt gebruikt door mensen beginnen in animatie , en de gratis software die wordt meestal gebruikt door hobbyisten . Welke software u wilt gebruiken zal afhangen van wat voor soort haai die u wilt maken . Instructies
Basic Haai Ontwerp
1

Bepaal wat voor soort haai je wilt model . Wil je een grote witte , een tijgerhaai , of misschien een verpleegster haai ? Elk ander type haai zal vormen verschillende uitdagingen . Kopen van 2

verkrijgen referentie foto's van de haai die u wilt model . De beste referentie foto's zal een duidelijk , onbelemmerd uitzicht op de haai zwemmen door het water . Idealiter wil je verschillende referentie- foto's vanuit verschillende hoeken .
3

Schets uw haai in het 3D- programma van uw keuze ( zie hoofdstuk twee ) . De eerste stap naar het creëren van een nauwkeurige 3D -model krijgt de basisprincipes neer - u de lijnen van de haai te vinden en die te gebruiken voor de omtrek . Hierna zal de rest van de stappen variëren sterk afhankelijk van wat 3D software die u gebruikt . Op een gegeven moment , zal je nodig hebt om kleur en textuur toe te voegen aan uw haai .
3D animatie software
4

Ga naar autodesk.com en download Maya . De Maya 3D-animatie programma laat u modellen te maken , voeg animatie voor hen , texturen ontwikkelen en maken ze . Nadat u klaar bent met het maken van uw model haai , kunt u het in een omgeving en voeg verlichting en diverse andere dramatische effecten . Met ingang van november 2011 , Maya kosten $ 3.495 .
5

Bezoek reallusion.com en krijg iClone 5 . Naast elementaire 3D-animatie , iClone 5 kunt u motion capture van de acteurs ( al is het onwaarschijnlijk dat je in staat zijn om motion - capture een haai ) . De iClone 5 animatieprogramma bevat ook een grote bibliotheek van real -time -ready 3D content . Het programma kost $ 199,95 per november 2011.
6

Ga naar anim8or.com en krijg Anim8or . Het programma is gratis en gericht op degenen die animeren voor de lol , in plaats van professionals . Anim8or kunt u uw eigen 3D- objecten , waaronder haaien maken , en doe ze in een geanimeerde sequentie , zodat u uw eigen 3D korte film te maken .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe maak je een Grote tekst Do…
·Hoe te Plug - ins In After Eff…
·Hoe om te vertragen Flash-anim…
·Hoe te PPS converteren naar SC…
·Zelfstudie op Adobe Flash CS4 …
·Hoe te gebruiken Maya 3D Met Q…
·Hoe kan ik Flash en AS3 Leer 
·Wat is formatteren ? 
·Animation Master animatieprogr…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Pattern File Extensions Strip Van…
·Print Artist Systeemvereisten 
·Hoe u Microsoft Word Help Gebruik 
·Hoe te openen Office OXT Files 
·Hoe maak je een Protected Excel-werkblad…
·Toegang tot een veld in een kolom in Gri…
·Hoe maak je een STOPzilla Key Aankoop 
·Hoe te knippen en plakken van een Hoofd …
·Hoe je Entourage Sync 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com