Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Adobe Illustrator >> Content
De Standard Point Soorten lettertypen voor visitekaartjes in Illustrator
De standaard puntgrootte voor visitekaartjes in Illustrator overeenkomen met de standaard lettertype groottes ontwikkeld door traditionele druktechnieken . Headline , of scherm lettertypen , worden doorgaans gebruikt voor het trekken van de aandacht op het visitekaartje en worden vaak gebruikt voor de bedrijfsnaam . Uw naam en contactgegevens zijn meestal in een lichaam het type , maar je naam kan zijn vetgedrukt . Met behulp van gestandaardiseerde puntformaten voor soort helpt ervoor te zorgen dat uw kaart is leesbaar . The Point System

Het puntensysteem
gebruikt voor het meten lettertypes gaat terug naar de vroege dagen van de boekdrukkunst en het heeft overleefd in het digitale tijdperk . Lettertype hoogten worden gemeten in punten , met 72 punten gelijk aan een inch . Dus , zou een 36 - punts lettertype ruwweg een halve centimeter hoog zijn . Het is een beetje ingewikkelder omdat elk lettertype ontwerp heeft zijn eigen eigenaardigheden , en sommige lettertypen zijn groter dan anderen , zelfs voor dezelfde puntgrootte . Dit betekent dat je nodig hebt om een lettertype te kiezen en doen wat experimenteren voor uw visitekaartjes .
Beeldscherm Fonts

display fonts
zijn meestal ontworpen op formaten groter dan 24 worden gebruikt punten . Echter , het onroerend goed op een visitekaartje is zeer beperkt , dus je zult moeten om uw lettergroottes relatief klein te houden . Beeldscherm lettertypen worden meestal gebruikt voor een bedrijfsnaam of uw naam, als het visitekaartje is voor persoonlijk gebruik . Gemeenschappelijke scherm maten voor visitekaartjes beginnen bij 12 en 14 punten , maar kan lettergroottes van 18 , 21 , 24 , 30 en zelfs 36 punten omvatten . Deze maten weerspiegelen de traditionele maten van lood type, dat werd gegoten in een paar standaard maten . Toch zal Illustrator toelaten elke grootte type dat u wilt gebruiken en laat u zelfs het type in kleine maten .
Hoofdtekst

Body tekst
wordt gebruikt op een visitekaartje voor alles behalve de kop of bedrijfsnaam . Standaard lettergroottes gebruikt op visitekaartjes zijn 7 , 8 , 9 en 10 punten . Soort zeven punten wordt klein geacht , terwijl de 8 - of 9 - punts lettertype voor de naam en adres gegevens komen vaker voor , en sommige instellingen raden het gebruik van 10 - point type voor contactinformatie . Veel bedrijven hebben een unieke identiteit systeem dat bepaalt welke lettertypen , maten en kleurencombinaties kunnen worden gebruikt voor hun visitekaartjes.
Lettertypen en achtergrondkleuren

De keuze van de standaard lettergroottes zal worden beïnvloed door de kleur combinaties die u kiest voor uw visitekaartje . Donkere letters op een witte achtergrond is het hoogste contrast en de meest leesbare combinatie , zelfs met een kleine puntgrootte . Hoe dichter een lettertype zijn achtergrondkleur , hoe groter het moet aan leesbaarheid . Fonts met fijne schreven , zoals Bodoni , zijn moeilijk te lezen op visitekaartje maten omdat de dunne slagen van de brieven de neiging te breken .
Bedrukbaarheid

Wanneer u ontwerp uw visitekaartje in Illustrator , moet je nagaan hoe je lettertypes zal zien op het eindproduct . Uw keuze van papier kan invloed hebben op de lettergroottes die u gebruikt , omdat ongestreken papier zal inkt gemakkelijker absorberen dan gecoat papier en kunnen kleinere letters veroorzaken te vervagen . Kleurkeuzes kwestie omdat drukkerij visitekaartjes met behulp van het CMYK- systeem, dat halftoonrasterpunten gebruikt voor het simuleren kleuren , kunnen grote schade aanrichten op kleinere fonts en maakte hen onduidelijk . Als u wilt lettertypen gebruiken minder dan 8 punten op uw visitekaartjes , gebruiken steunkleurinkten of zwart .

Previous: Next:
  Adobe Illustrator
·Hoe te Gloeiende tekst maken i…
·Hoe kan ik een afbeelding Kaar…
·Hoe te Mud spatten maken in Il…
·Hoe Maak een Vector Splitter i…
·Hoe te Diagonale Binnen Lines …
·Hoe maak je een tijdlijn in Il…
·Tutorial om Gesneden tekst in …
·Hoe om te doen Gritty op Illus…
·Hoe te Fonts veranderen naar l…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe maak je een doel Grafiek Zorg 
·Hoe DVD- Playable Bestanden toevoegen aa…
·Hoe te Schakel uw firewall in Windows 7 
·Hoe je toestaan ​​Valve & Steam Dankzij …
·Hoe je MapleStory verwijderen 
·Hoe kan ik een dvd maken van een 8mm Tap…
·Vergelijking van M4V vs MP4 Flash 
·Hoe te gebruiken Microsoft te tekenen Zo…
·Hoe maak je een schema met behulp van ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com