Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Programmering >> Java Programming >> Content
Hoe je Java- games maak
Het proces van het creëren van Java-games is hetzelfde als het proces voor het leren hoe je een schilderij te schilderen of bouwen van een auto . Je bestudeert de structuur en dynamiek van het spel dat u wilt maken , dan reciteren of opnieuw maken van het oorspronkelijke model je hebt gestudeerd , dan beginnen om uw eigen werk op basis van wat je geleerd hebt te creëren . Gebruik deze aanpak om uw eigen Java- games te maken . Wat je nodig hebt
Java Development Kit ( JDK )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zoek de source code voor een bestaande , eenvoudige Java- spel . Uw zoekterm voor Google of een vergelijkbaar Web search provider zal omvatten deze termen : "easy Java game" en " source code " . Zorg ervoor dat de " broncode " wordt tussen dubbele aanhalingstekens . Hier is een specifieke zoekterm die u zal leiden tot de broncode voor verschillende spellen :

~ eenvoudig Java-games "broncode " kopen van 2

Speel de games gevonden in de zoekresultaten . Mogelijk moet u Firefox of een andere browser die niet Internet Explorer , die moeite weergeven van Java-applets heeft gebruikt . Zoek een spel dat is leuk , maar ziet er simpel uit . Een goed voorbeeld van zo'n spel is de een op javaonthebrain.com /java /meesterbrein .
3

Download de source code ( een bestand dat eindigt op ' . Java " ) en het HTML-bestand waarin het zal draaien , het plaatsen van beide bestanden in dezelfde map . Neem aan dat het spel vereist een enkele bron ( . Java -bestand) .
4

Hercompileer de source code op de computer met behulp van de Java Development Kit ( JDK ) van java.sun.com . Zorg ervoor dat u de HTML -code weergeven van de applet om de locatie van uw gecompileerde class -bestand wijzen .
5

Begin om oppervlakkige veranderingen aan het spel te maken in de plaatsen in het programma dat u begrijpt . Bijvoorbeeld, als een regel leest " buffer1.setColor ( Color.gray ) , " je kunt proberen het veranderen van de grijs naar blauw . Raadpleeg de Java API en tutorial verwijzing aan het eind van dit artikel om u te helpen onderscheiden welke wijzigingen in de broncode te maken en waar ze te maken .
6

Commit de broncode bestand naar het geheugen . Het onthouden van een functie of logische blok code op een moment , typ de code uit het geheugen . Doe dit totdat je een compileerbaar en werkprogramma uit het geheugen kunnen recreëren .

Ontwerp en code een belangrijke wijziging in het spel met behulp van de kennis die je hebt opgedaan uit je hoofd leren van het 7 . Herhaal dit totdat het spel heeft weinig gelijkenis met het origineel . Wanneer u dit stadium hebt bereikt , heb je effectief geleerd om je eigen spel te maken .

Previous: Next:
  Java Programming
·Wat is Basic Error 104 & Java …
·JDK 1.6.0-7 Java Upgrade Insta…
·Hoe maak je een Java- Bypass A…
·Het verschil tussen gebruik va…
·Hoe een matrix met alle mogeli…
·Hoe het verhogen van het tekst…
·Hoe te Percentages weergeven i…
·Java Generieke recursieve Type…
·Java EE Vs . PHP 
  Related Articles
Hoe maak je een Combo Box Maak in Visual…
Hoe maak je een Check Box Maak in Visual…
Hoe maak je een tekstvak maken in Visual…
Hoe maak je een optie Box in Visual Basi…
Hoe maak je een schijf keuzelijst in Vis…
Hoe kan ik een keuzelijst maken in Visua…
Hoe kan ik een Picture Box Maak in Visua…
Hoe een bestand keuzelijst Maak in Visua…
Hoe kan ik een afbeelding Box Maak in Vi…
  Programmering Articles
·Hoe te Corned Ham Kook 
·Hoe de Booleaanse gegevens van DataGrid …
·Hoe maak je een brief converteren naar e…
·Hoe je profiel Standaard en Limit Passwo…
·How to: Java-applets & Nagle 's algoritm…
·Hoe een String Build & Stel de Text Met …
·Hoe te gebruiken LINQ to the Max Zoeken …
·Hoe maak je een functie Process Stroomsc…
·Hoe te End User License Agreement Toevoe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com