Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Programmering >> Computer Programming Languages >> Content
Wat is SEI CMMI ?
Het Capability Maturity Model Integration of CMMI , is een proces - verbetering aanpak ontwikkeld door het Software Engineering Institute "integreren traditioneel gescheiden organisatorische functies , set procesverbetering doelstellingen en prioriteiten , een leidraad voor kwaliteitsprocessen , en een referentiepunt voor de beoordeling van de huidige processen . " Het is eigenlijk een verzameling van best practices over hoe je iemands bedrijfsprocessen te verbeteren . Ontwikkeling

Het CMMI is oorspronkelijk ontwikkeld door de US Air Force als een middel om het werk dat wordt uitgevoerd door de overheid aannemers te evalueren . Dit leidde tot de ontwikkeling van het Software Engineering Institute in de jaren 1980 , waarna het Instituut begon te werken aan een officiële CMMI definitie . De eerste versie werd gepubliceerd in augustus 1991 en is sindsdien uitgegroeid tot een hoeksteen in de IT-industrie , zoals in zijn vermogen om de volwassenheid van bedrijfsprocessen helpen .
Niveaus van Process Maturity
< br >

De SEI CMMI definieert vijf niveaus van proces volwassenheid , waaronder Initial , herhaalbare , Defined , Managed en optimaliseren . De initiële of ad - hoc toestand verwijst naar het begin van een proces , terwijl de herhaalbare toestand verwijst naar een proces dat herhaaldelijk wordt gebruikt . Intussen is de Defined staat is om die processen die zijn geworden standaard bedrijfsprocessen , de Managed staat is om die processen hoeft te worden gemeten en de geoptimaliseerde toestand is voor die processen die bewuste verbetering behoeven .
< br > Key Process Areas

Elk volwassenheidsniveau wordt op zijn beurt bepaald door vijf specifieke key process areas , of KPA . Inzet om te presteren omvat die activiteiten het bedrijf moet in om ervoor te zorgen het proces duurt voor de lange termijn . Het vermogen om te presteren vermeldt de voorwaarden waaraan moet zijn voldaan voordat het proces vakkundig kunnen worden uitgevoerd. Ondertussen Activiteiten Uitgevoerd verwijst naar de activiteiten die nodig zijn om een KPA implementeren , meting en analyse beschrijft de wijze waarop het succes van het proces zal worden geëvalueerd en verificatie zorgt gewoon dat alle processen correct worden opgevolgd .
De toekomstige

Zoals het CMMI is ontworpen met uitbreidbaarheid in het achterhoofd , is er niet echt een eindpunt in plaats van het. De best practices worden voortdurend bijgewerkt , zodat als om nieuwe en betere modellen en lesmateriaal te ontwerpen . Plus , het CMMI niet wordt overal nog gebruikt . Het doel is om het uit te breiden tot elke natie evenals vermindering van de complexiteit en het vergroten van de dekking . De SEI hoopt ook om het vertrouwen van zakelijke professionals ' in het te verbeteren .

Previous: Next:
  Computer Programming Languages
·Hoe te Browser Build Games 
·Hoe te KB 
·Hoe te coderen Black & White i…
·Hoe je je eigen Sniper Game Zo…
·Tutorial in Pascal Programmere…
·Hoe te PEER MDB2 Gebruik 
·Hoe maak je een Live Messenger…
·Hoe maak je een Byte Mac Addre…
·Hoe maak je een functie voor O…
  Related Articles
Wat is VBA ? 
Wat zijn de functies van Visual Basic ? 
Wat is een Visual Basic DataGrid ? 
Wat is een Array in Visual Basic ? 
Wat is de Visual Basic IDE ? 
Wat is Visual Studio Express ? 
Wat is Visual Basic 6.0 ? 
Wat is OCX in Visual Basic ? 
Wat is proportioneel lettertype ? 
  Programmering Articles
·Hoe te subweergave Target in iPhone SDK 
·Hoe je code FIFO in Java 
·Hoe kan ik PHP resultaten Cache 
·Hoe je Hotmail contacten importeren via …
·Hoe kan ik bewerken een ListView op Visu…
·Hoe te Non - Work Hours in een Outlook 2…
·Hoe maak je een UML Sequence Diagram mak…
·Hoe maak je een DF Trainer verdienen met…
·Hoe maak je een Advanced PHP MySQL Gedre…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com