Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe Wi - Fi-routers werken?
Een Wi - Fi-router is een elektronisch apparaat dat automatisch verbindt computers tot gegevensnetwerken door het gebruik van draadloze technologie . De router zelf is aangesloten op een van de belangrijkste high - speed internetverbinding , en deelt dat verband over een low -power , lokale radionetwerk . Naadloos werken met mobiele apparaten zoals netbooks en smartphones , Wi - Fi -routers bieden high - speed internet service zonder omslachtige computerkabels . Wi- Fi

Wi - Fi is een computer netwerktechnologie die radiogolven gebruikt om een ​​dataverbinding te maken in plaats van een traditioneel netwerk kabel . Formeel heet het Institute of Electronic and Electrical Engineers ( IEEE ) 802.11 standaard , het bevat de radiofrequenties , vermogensniveaus en gegevens coderen technieken die nodig zijn om een lokaal draadloos computernetwerk praktisch te maken . Wi - Fi werkt op afstanden tot 200 meter afstand en biedt dekking voor de meeste huizen , scholen en kleine bedrijven . Wi- Fi -apparaten de aanwezigheid van de Wi - Fi- radiofrequenties
Routing

een router is een computer netwerkapparaat waarmee meerdere computers gebruiken een enkele netwerkverbinding , zoals men een kabel-tv of telefoon bedrijf biedt . Het herbergt een lokaal netwerk met een interne set van netwerkadressen en beheert dataverkeer van het naar een internetadres . Het televisiebedrijf kabel biedt de Internet -adres , die iets kan veranderen van de ene dag op de andere . De router houdt het internetadres en de adressen van elke lokale computer op de Wi - Fi-netwerk .
Veiligheid en Firewall

De router biedt verschillende niveau van netwerkbeveiliging . Het geeft de mogelijkheid om een wachtwoord beveiligde toegang gebruiken om de Wi - Fi-netwerk , dus terwijl een voorbijganger kan detecteren dat je Wi - Fi in uw huis , zal hij of zij geen toegang hebben als de persoon niet weet het netwerk wachtwoord . De router geeft wat computernetwerk specialisten noemen een " firewall " of beschermende barrière voor het internet . De firewall voorkomt buiten internetgebruikers uit het opsporen en eventueel de toegang tot computers in uw lokale netwerk .
DHCP

Om toegang te krijgen tot uw lokale netwerk en het internet , elke computer en mobiele apparaat heeft een netwerkadres . Voor een vast netwerk waar computers zelden veranderen , kunt u handmatig deze netwerk- adressen toe te wijzen ; het werk duurt slechts enkele minuten . Het is omslachtig en onpraktisch echter naar een nieuw adres intoetsen in uw smartphone elke keer dat je het te brengen op een ander Wi - Fi-netwerk . Een technologie genaamd Dynamic Host Configuration Protocol ( DHCP ) stuurt automatisch het apparaat een functionerend netwerk adres . Draadloze routers bieden de DHCP-service , waardoor u makkelijk uw mobiele apparaat gebruiken met veel verschillende netwerken .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Linksys Problemen met Vista 
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe je draadloze bereik 
·Het automatisch laden Draadloo…
·Hoe maak je opnieuw configurer…
·Hoe kan ik een nieuwe draadloz…
·Hoe werkt een WiFi Uitzender k…
·Hoe je DSL gebruiken Met een d…
·Hoe maak je een WiFi- signaal …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te verwijderen DD - WRT Van WRT54G 
·Beschrijf de kenmerken van het FTP- prot…
·Wat bepaalt de snelheid van 10 Mbps 
·Hoe je het IP in Windows Vista wijzigen 
·Hoe te verwijderen & opnieuw installeren…
·How to Make & Verkoop Organic Cosmetics 
·Hoe maak je een Linux -server voor een t…
·De eisen voor PCI Compliance 
·De voordelen van Delta Modulation 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com