Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe uw laptop gebruiken als een draadloze adapter voor de Xbox 360 zonder overbruggen
De Xbox video game console Ethernet en Internet-netwerk verbinden vermogen uit de doos die u in staat stelt om deel te nemen aan grootschalige online video games . Echter, als een Ethernet-netwerk verbinding is niet mogelijk door gebrek aan Ethernet-poorten of nabijheid , de Xbox- spelconsole heeft een add - on draadloze netwerkadapter . Gebruik een laptop met een draadloze ad-hoc -netwerk configuratie om internettoegang voor je Xbox game console te bieden . Instructies
1

Klik op de knop "Start " op het bureaublad van Windows 7 taakbalk en klik op het vakje "Zoeken " . Type " ncpa.cpl " in het vak "Zoeken " en tik op de toets " Enter " . Het venster " Netwerkverbindingen " wordt weergegeven . Kopen van 2

Klik met de rechtermuisknop op de netwerkverbinding die verbinding maakt met het internet , en klik op "Eigenschappen" in het menu dat verschijnt . Klik op het tabblad "Delen" in het venster dat verschijnt .
3

Klik in staat te stellen de " Andere netwerkgebruikers mogen verbinding maken via deze computer 's Internet Connection " en klik op de knop "OK " .
4

Klik op de knop "Start " op de taakbalk van Windows 7 , typ " draadloos " in het vakje " Search " en druk op de " Enter" knop . Klik op de knop 'Toevoegen' .
5

Klik op de " een ad hoc netwerk maken " en klik op de knop "Volgende " . Typ een naam voor het ad-hoc draadloos netwerk in het veld "Network Name " . Klik op het vak "Security Type" en klik op " WPA - 2 Personal . " Typ een wachtwoord voor het ad-hoc draadloos netwerk in de "Security Key /Passphrase " tekstvak . Vink de " Sla deze Network " in. Klik op de knop "Volgende " en klik op de knop "Sluiten" .
6

Navigeer naar " My Xbox " op de Xbox -console -menu en ga dan naar " System Settings . " Ga naar " Network Settings . " Indien hierom wordt gevraagd , plaatst u de cursor op de naam van de Windows 7 ad-hoc draadloos netwerk , anders verder met de volgende stap . Als de naam van de ad- hoc draadloos netwerk is niet in de lijst , gaat u naar " Geavanceerde opties " en vervolgens " Geef Netwerk niet in . " Voer de naam van de Windows 7 ad- hoc draadloos netwerk . Markeer en selecteer de " WPA2 " optie . Voer de ad- hoc draadloos netwerk wachtwoord in en selecteer de "Klaar" punt .
7

Ga naar " Configure Network " en ga naar het tabblad " Basic Settings " , selecteer vervolgens " Wireless Mode . " Selecteer " Zoeken naar netwerken . "
8

Selecteer de naam van de Windows 7 ad- hoc draadloos netwerk in de lijst weergegeven . Als het ad hoc naam van het draadloze netwerk niet wordt weergegeven , gaat u naar " opgeven Beursgenoteerde Network " en voer vervolgens de naam van de ad- hoc draadloos netwerk en selecteer de " WPA2 " draadloze beveiliging optie .
9

Enter de ad- hoc draadloos netwerk wachtwoord en selecteer "Klaar . " Druk op de " B " knop op de Xbox-controller en ga vervolgens naar " Test Xbox LIVE Connection " op het display van de centrale .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe maak je een Yagi Rooftop t…
·Hoe het opzetten van draadloze…
·Hoe zorg ervoor dat een comput…
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe maak je een draadloze netw…
·Hoe maak je verbinding met een…
·Problemen met Linksys WRE54G 
·Hoe te verbinden mijn laptop a…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is Wireless Transmission ? 
·Nadelen Met Wi - Fi Frequentie 
·Hoe Beveilig uw gegevens met Oracle Data…
·Hoe je IP-adres Conflict Problemen oplos…
·Protocol voor Icmp IP 
·Hoe het opzetten van een netwerk met Bel…
·Welke is beter in draadloze netwerken : …
·Hoe een LDAP Admin wachtwoord wijzigen 
·Gemakkelijkste manier om uw IP- adres te…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com