Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe te verbinden uw laptop aan het internet via uw GPRS Mobiele
Het gebruik van een mobiele telefoon toegang tot het internet is de beste methode door de meeste reizigers , omdat het niet nodig de aankoop van extra hardware . Tegelijkertijd , om de kosten van het Internet via een GPRS mobiel is minimaal. Om toegang te krijgen tot het internet via een mobiel apparaat , moet er een verbinding tussen de telefoon en de computer. Deze verbinding kan zowel via een USB -kabel , Bluetooth of een infraroodverbinding . Aangezien de meeste mobiele telefoons worden geleverd met Bluetooth-ondersteuning en een USB -poort , dit zijn de meest voorkomende manieren om een Internet-verbinding via een mobiele telefoon te krijgen . Instructies
1

Controleer de telefoon documentatie om ervoor te zorgen dat het kan worden gebruikt als modem . Kopen van 2

Plaats uw USB -kabel in uw computer vanaf uw mobiele telefoon . Als alternatief kunt u een Bluetooth- dongle gebruiken als uw laptop heeft een ingebouwde Bluetooth transceiver . Windows XP en hoger, zullen de adapters automatisch geïnstalleerd .
3

Abonneren op een mobiele toegang tot internet service en configureren van uw mobiele telefoon voor internettoegang . Uw internetprovider zal meestal geven u de aanwijzingen over hoe deze configuraties doen . Vaak is de standaard instellingen op bepaalde modellen telefoons zijn alles wat je nodig hebt . Je hoeft alleen maar om ze te activeren om internettoegang te krijgen .
4

Contacteer uw internetprovider om uit te vinden een gebruikersnaam, wachtwoord en het telefoonnummer te bellen wanneer u het gebruik van uw mobiele telefoon als modem . In de meeste gevallen , zal u alleen het telefoonnummer nodig om te bellen , die meestal is het standaard * 99 # voor GSM en # 777 voor CDMA -telefoons .
5

Stel uw Bluetooth-apparaat als u Bluetooth voor internettoegang . Volg de wizard Windows Bluetooth-apparaat toevoegen en selecteer de juiste instellingen voor Bluetooth-apparaten . Als de configuratie recht wordt gedaan, moet uw mobiele telefoon te zien in het resultaat gestel van de inrichting . Selecteer de mobiele telefoon , stelt u de beveiliging wachtwoord indien nodig en volledig de wizard . Een COM-poort wordt door te klikken op de " worden toegewezen aan uw mobiele telefoon , die dan zal verschijnen in sectie Device Manger " Telefoon-en modemopties " van de computer in het Configuratiescherm .

Test 6 de verbinding " tabblad onder het " venster " van de modem Eigenschappen diagnostiek . Het resultaat frame moet " Succes " weergegeven als de modem werkt en je internetverbinding hebt .
7

Klik op de " New Connection Wizard " onder het " Netwerk " Windows-pictogram om het opzetten van een nieuw internet verbinding . Volg de wizard en selecteer het mobiele apparaat als daarom wordt gevraagd . Stel de ISP naam en het telefoonnummer aangevraagd bij de ISP . Voltooi de wizard om volledige toegang tot internet hebben .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe het opzetten van mijn Netg…
·Hoe je WAN bandbreedte Bereken…
·Hoe Wi - Fi Radio's Work? 
·Hoe het opzetten van een Links…
·Xbox 360 Online Van mijn draad…
·Hoe uw Linksys werken verdiene…
·De koele toepassingen van Blue…
·Hoe Laptop draadloze ontvangst…
·Hoe te Turn Off the Radio op e…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is het verschil tussen een Wireless …
·Hoe je Wireless Transmissions Monitor 
·IP Conflict met een MAC-adres 
·Industriële netwerkprotocollen 
·Hoe te achterhalen van de bandbreedte op…
·Hoe maak je een 2 Wire modemrouter insta…
·Trouble Installeren Mijn P5N - MX NVIDIA…
·Draadloze modems Vs . Wireless Network C…
·Hoe maak je een kabel router configurere…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com