Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wireless Local Area Network Security
Draadloze lokale netwerken hebben zich verspreid door de relatief lage kosten van de uitvoering en de grotere flexibiliteit die draadloze netwerken bieden meer dan bekabelde netwerken . Bedrijven en woningen hebben zowel draadloze LAN's geïnstalleerd om te profiteren van deze voordelen . Het is belangrijk om te weten dat de draadloze netwerken zijn per definitie minder veilig dan bekabelde netwerken , en het verwaarlozen van een paar veiligheidsmaatregelen implementeren kunt uw vertrouwelijke informatie open voor cyber diefstal . Creatieve Medewerkers en Rogue Access Points

Bedrijven
dat implementeren draadloze LAN's moet het netwerk voor " rogue " toegangspunt installatie controleren . Er zijn momenten waarop werknemers ongeduldig wachten op de IT-afdeling om een ​​nieuw draadloos toegangspunt te installeren , zodat ze brengen een in van huis en sluit deze aan op het netwerk . Terwijl de werknemer kan voelen ze productief zijn en de klus te klaren , wat ze eigenlijk aan het doen is het blootstellen van een toegangspoort tot het bedrijfsnetwerk . Zorg ervoor dat uw bedrijf een definitieve beleid verbiedt dergelijke acties en implementeren van netwerk monitoring technologie om dat beleid af te dwingen .
Oorlog Rijden cybercriminelen

Oorlog chauffeurs
zijn cybercriminelen die rijden rond met hun laptops scannen naar onbeveiligde draadloze netwerken . Als ze in staat zijn om verbinding te maken met een onbeveiligd netwerk ze kunnen gewoon afluisteren van vertrouwelijke informatie of over servers actief rekening . Enable encryptie op uw draadloze toegangspunt tot het werk moeilijker maken voor de oorlog bestuurder . De drie typische niveaus van encryptie zijn WEP , WPA en WPA2 , met WEP zijn de zwakste en WPA2 zijn de sterkste .
Security by obscurity

Draadloos
punten uitzending een SSID of service Set Identifier , die in feite de naam van uw draadloze netwerk . Uw draadloze apparaat te configureren om een netwerknaam die niet gemakkelijk is gekoppeld aan uw bedrijf of thuis uitgezonden . Voor een optimale beveiliging SSID SSID -uitzendingen volledig uit te schakelen . Dat vraagt ​​iedereen die aansluiten op uw netwerk om zijn naam te kunnen zelfs proberen de verbinding te kennen .
Gratis WiFi Hotspots

Uw favoriete restaurant kan er een zijn die Het biedt gratis WiFi . Hoewel dit is handig als u wilt een bagel en koffie terwijl u surft op het internet , het draagt ​​een mate van risico . Cyber ​​boeven kan het opzetten van een draadloos netwerk ID die is vernoemd naar de nietsvermoedende klant gek in het aansluiten op wat zij denken dat het netwerk van het restaurant . Met gevestigde dit verband de " man-in - the-middle " aanval vangt al het verkeer van Internet-sessie van het slachtoffer . Dit kan onder meer gebruikersinformatie , wachtwoorden en creditcardnummers . Zorg ervoor dat u met de inrichting , zodat u de juiste netwerknaam weet .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe de ThinkVantage Wireless S…
·Zijn Wireless - N routers comp…
·Hoe kan ik een printer via Sam…
·De WEP- protocol 
·Hoe te ontgrendelen WiFi op Co…
·How to Set Up Wireless LAN -ve…
·Kan Internet Usage worden geco…
·Hoe u een proxy -server config…
·Hoe om Zet uw bureaublad in ee…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Shared Server Vs . Dedicated Server 
·De functie van het Avaya IPSI Card 
·Hoe je je wachtwoord Command Verander 
·Hoe maak je een Reverse Vertalen Network…
·Hoe je naar de Network Setup Wizard 
·Hoe de SSL configureren voor Jetty 
·Hoe maak je een wachtwoord voor de Links…
·Hoe de Real VNC Server Install 
·Hoe kan ik een printer op uw laptop vana…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com