Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Virtual Networks >> Content
Hoe je VPN Problemen met Windows XP SP1
Een virtual private network ( VPN ) is een beveiligd netwerk dienst bediende en beschikbaar via het Windows XP-besturingssysteem . VPNs individuen toestaan ​​om verbinding te maken de verschillende aspecten van een netwerk met behulp van een virtueel netwerk , zoals een internetverbinding . Het prive-netwerk data wordt doorgegeven via het virtuele netwerk eerste , zorg voor privacy in ongedekte situaties zoals openbare bibliotheek computernetwerken . Af en toe kan VPN geen verbinding of werken zoals gepland . Strategieën inzetten oplossen om deze problemen op te lossen en opnieuw verbinding met uw VPN . Instructies
1

Controleer of de computer is aangesloten op een functionerende internetverbinding. Probeer toegang te krijgen tot een bekende goede server , zoals Google.com of Microsoft.com . Controleer ook de instellingen om ervoor te zorgen u bent verbonden met de lancering van Internet Explorer te kiezen voor " Internet-opties " uit het drop - down menu " Extra " . Klik op het tabblad dat is het label "Aansluitingen" en bekijk je persoonlijke ISP-instellingen . Als u niet weet wat uw ISP-instellingen zou moeten zijn , contact op met uw provider . Kopen van 2

Controleer je prive verbindingsinstellingen voor het virtuele netwerk . Klik op het menu 'Start' in de linker bovenhoek van Windows XP SP 1 en selecteer "Instellingen ". Klik op " Netwerk-en inbelverbindingen . " In de resulterende pop - up venster met de rechtermuisknop op uw Virtual Private Connection en druk op "Eigenschappen . " Indien het gebruik van breedband , zorg ervoor dat het selectievakje naast ' Dial andere verbinding eerst "is duidelijk . Als het gebruik van dial - up , vinkt u het vakje . Druk op " OK " en herstart de computer .
3

Enable VPN verkeer door de firewall . Sommige firewalls kunnen virtual private network traffic verkeerd interpreteren als kwaadaardig , en kan uw computer geen verbinding met de VPN . Start uw persoonlijke firewall en zorg ervoor dat de server poort 1723 en client poort 1024-65535 worden ingeschakeld . Als u niet weet hoe u poorten in uw firewall staat , raadpleeg dan uw firewall- software handleiding .
4

Zorg ervoor dat u verbinding met uw VPN correct . Klik op het menu " Start" en selecteer " Connect To . " Dubbelklik op de naam van uw VPN . Als u wachtwoordbeveiliging hebt ingeschakeld , voert u uw Windows-gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen en druk op " Connect ".

Previous: Next:
  Virtual Networks
·Hoe uw Dedicated Server conver…
·Hoe maak je een VPN installere…
·Hoe Microsoft VPN installeren 
·Hoe kan ik gebruiken VPN op OS…
·Hoe je VPN & Wireless Internet…
·Hoe je VPN Services Herstart o…
·Hoe je VPN installeren op een …
·Hoe maak je een VPN-verbinding…
·Hoe maak je een VPN configurer…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een thuisnetwerk me…
·Het kopiëren van bestanden via een netw…
·Hoe verwijder ik een Sprint Modem Agent?…
·Hoe kan ik Bedraad de Groene en Rode Tel…
·Wat legaal is hacken? 
·Hoe kan ik een Linksys Modem Install 
·Hoe kan ik Mute Mijn Modem 
·Hoe te Load Balancing Implementeren op e…
·Kunt u gebruik maken Huidig ​​Avaya tele…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com