Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe te Putty gebruiken voor Proxy
Het installeren en configureren van een software - gebaseerde firewall en anti - virus software op het netwerk hosts helpt bij het verhogen elektronische informatie privacy . Echter, om lokale netwerk afluisteren te voorkomen , te verhinderen website blokkeren , en ook het bijhouden van uw acties op IP-adres , gegevens via een netwerk verzonden moet worden beschermd met behulp van encryptie-technologie die via een proxy passeert . Installeren en configureren van host-gebaseerde proxy software om alle website- informatie die van en naar de host te versleutelen en te beschermen . Wat je
Remote SSH server met IP forwarding Need ingeschakeld
IP-adres van de SSH-server
Geloofsbrieven van een account met machtigingen voor toegang tot de SSH server
Laat meer instructies

1

Selecteer de "Start" of " Globe " knop in de linkerbenedenhoek van de Windows 7 PC bureaublad , en klik vervolgens op "Zoeken . " Type " Putty , " en druk op " Enter " om de PuTTY toepassing te openen . Kopen van 2

Selecteer de " SSH " radioknop in de PuTTY Configuration venster dat verschijnt , en typ het IP- adres van een externe SSH server in de "Host Name ( of IP -adres ) " box .
3

Klik op de categorie " SSH " in het linkerdeelvenster en klik vervolgens op " Tunnels . " In het " Options beheersen SSH port forwarding "-gebied , typt u een getal tussen 1025 en 65.535 in de haven vak Bron en klik op de "Dynamic " radioknop in het gedeelte Bestemming en klik op de knop 'Toevoegen' .
< br > 4

Selecteer de categorie " sessie " in het linkerpaneel , en typ een naam voor de sessie in het vak Opgeslagen Sessies , en klik vervolgens op de knop "Opslaan" .
5

Open Internet Explorer en klik op het menu "Extra " en klik op ' Internet-opties ' en klik vervolgens op het tabblad " Connections " . Selecteer het venster " LAN-instellingen " , en in het Local Area Network ( LAN ) -instellingen venster dat verschijnt , selecteert u de " Een proxyserver voor het LAN-netwerk " in. Type " 127.0.0.1 " in het vak Adres en typ het poortnummer geconfigureerd in de PuTTY Bron poort doos in het veld Poort en klik op de knop "OK" . Klik op " OK " om de instellingen op te slaan en de configuratie te voltooien .

Open PuTTY 6 , klik op de naam van de " Opgeslagen sessie " gewoon geconfigureerd , en klik op de knop "Load" , en vervolgens klik op de knop "Openen " . Typ de gebruikersnaam van een geautoriseerde om verbinding met de SSH-server account en druk op " Enter ". Typ het wachtwoord voor de gebruikersaccount , en druk vervolgens op de toets " Enter " . Open Internet Explorer en ga naar een website . Het webverkeer wordt nu benaderd worden door de PuTTY SSH- tunnel .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe de Dell MIB's installeren 
·Hoe het opzetten van een Dial …
·Hoe Hook Up naar een printer o…
·Doel van padbepalingsalgoritme…
·Wat is VTP Mode? 
·Hybride Topologie Definition 
·Hoe maak je een CSV-bestand vo…
·Hoe je iconen in het systeemva…
·Salaris voor Computer Networki…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Wissen Your ARP op basis van uw C…
·Wat is het verschil in een draadloze PCI…
·Hoe het opzetten van een computer naar W…
·Hoe kan ik een Linksys Modem configurere…
·Hoe Network Activity Monitor 
·IEEE Cable Standards 
·Hoe Maak een draadloos computernetwerk m…
·Hoe maak je een statisch IP-adres toe aa…
·Hoe maak je een firewall Kies 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com