Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat doet Invisible op de computer Mean ?
De term " onzichtbare computer " werd voor het eerst bedacht door Donald A. Norman , een design en gebruiksvriendelijkheid techniekprofessor . Hij gebruikte deze term als het over de beste manier om op technologie gebaseerde instrumenten te ontwerpen - het idee is dat gebruikers moeten denken aan hun instrumenten in termen van hoe ze helpen in plaats van wat ze zijn . Het doel voor het ontwerp van een op technologie gebaseerde tool is voor de computer deel te onzichtbaar voor de gebruiker. Volgens Norman , de meest zichtbare van alle technologie gebaseerde tools is de personal computer . Echter , door het gebruik van een deel van het ontwerp technieken besproken door Norman , ontwerpers zijn begonnen met het wegen van de technologie in personal computers minder zichtbaar te maken te vinden . Feature Creep

Norman
wijt het zichtbare karakter van de personal computer te voorzien van kruip . Het meer heeft een technologie - based tool is , de meer complexe en soms moeilijker het wordt om te gebruiken . Bijvoorbeeld , een van de vroegste tekstverwerkingsprogramma's , Electric Pencil , aangeboden 50 verschillende functies aan een gebruiker , het was makkelijk om het hele programma te leren en te werken. Vandaag , Microsoft Word biedt meer dan 1000 functies, waardoor de technologie deel van het programma meer zichtbaar dan die van zijn voorgangers eenvoudiger .
Trends

Personal computers
kan worden gemaakt minder zichtbaar is door het veranderen van de manier waarop systemen en programma's voor hen zijn ontworpen . Vaak , ontwerpen voor personal computers richten op technologie voor het eerst en bruikbaarheid seconde. Wanneer dit denken wordt omgekeerd , ontwerpers creëren eenvoudige , intuïtieve ontwerpen die de technologie van personal computers te maken lijken onzichtbaar .
Elementen van Usability - Focused Ontwerp

sommige benaderingen maken de technologie in personal computers minder zichtbaar : eenvoudig ontwerp , vast te houden aan bestaande overeenkomsten en het gebruik van bestaande functies . In eenvoudige ontwerp , tools zijn eenvoudig te navigeren en intuïtief te gebruiken . Mapping is een voorbeeld . Wanneer iemand draait het stuur in een auto naar rechts , de wagen naar rechts beweegt . Toepassingen waar een gebruiker kan wel raden hoe de dingen zouden moeten werken zijn ideaal voor het ontwerpen van producten met onzichtbare technologie . Vasthouden aan conventie verwijst naar het creëren van instrumenten die afhankelijk zijn van de bestaande ideeën over hoe dingen zouden moeten functioneren. Bijvoorbeeld , sommige toetsenborden maken het mogelijk om sneller dan een QWERTY- toetsenbord, maar het QWERTY-toetsenbord is de norm . Als een ontwerper introduceert een verbeterd toetsenbord , de leercurve maakt het moeilijker om te gebruiken . Ontwerpers kunnen ook technologie in een personal computer minder zichtbaar door hergebruik gevestigde conventies . Als onderdeel van een computer werkt op een bepaalde manier en het patroon voor het gebruik van dat element wordt herhaald door nieuwe producten , het product als geheel is makkelijker om te leren en meer intuïtief te gebruiken .
Emotional Design < br >

Wanneer gebruikers vinden technologie vervelend te wijten aan het ontwerp , zijn ze minder geneigd om het product te gebruiken . Een ontwerp kan een negatieve emotionele reactie uit te lokken door het zijn moeilijk te gebruiken of door het aanbieden van onaangename esthetiek . Ontwerpers hebben vooruitgang geboekt in het verplaatsen van personal computers dichterbij onzichtbaar in deze arena door het creëren van lichtere , esthetisch apparaten die gebruikers gemakkelijk kunnen vervoeren .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe kan ik Flash media bestand…
·Voordelen van het TCP /IP -pro…
·Hoe maak je een DSE Centraal s…
·Hoe verander ik de Netwerk I C…
·Wat is SLP ? 
·Hoe maak je een CAT 5E Patch P…
·Wat doet de Wallen op een Veri…
·Hoe kan ik een driver voor de …
·Wat is een RTSP proxy? 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Waarom wordt mijn router Lose My Laptop …
Wat is een Linksys WEP code ? 
  Netwerken Articles
·Wat is Proprietary Protocol ? 
·Hoe maak je een Cat5 -kabel Connector Wi…
·Hoe te verbinden Windows Vista Home Edit…
·Hoe kan ik een RJ45 Zorg 
·Hoe kan ik een Mac -computer Lab voor K …
·Network Security Technologies 
·Hoe de beveiliging instellingen verander…
·Hoe de modem vervangen op een Toshiba A8…
·Hoe kan ik mijn MSN Space Start 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com