Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe te MD5 Windows-bestanden Bereken
MD5 is een message digest algoritme . Het is ontworpen om een digitale handtekening of vingerafdruk van een bestand of map op een computer te maken . Andere algoritmen die digitale handtekeningen te creëren zijn SHA - 1 , Haval , en CRC - 32 . Deze digitale handtekeningen laat gebruikers toe op de integriteit van bestanden of mappen voor beveiligingsdoeleinden. Het idee van de monitoring van deze digitale handtekeningen is eenvoudig . Stel dat een hacker verandert een bestand , verwijdert een bestaande of voegt een nieuwe. De ondertekening van het bestand of de map veranderingen, die de beheerder dat er iets mis waarschuwt . Wat je nodig hebt
MD5 generatie applicatie
Toon Meer Aanwijzingen
1

Identificeer de bestanden die moeten worden gecontroleerd . Gemeenschappelijke doelstellingen voor hackers zijn kritieke bestanden van het besturingssysteem ; bestanden die op een internet -facing server , en bestanden met gevoelige gegevens . Monitoring van deze bestanden zorgt ervoor dat de beheerder van het systeem is zich bewust van eventuele ongeautoriseerde wijzigingen . Kopen van 2

Genereer een MD5 digitale handtekening . Er zijn een aantal open source en commerciële makers van software die digitale MD5- handtekeningen voor de integriteit van bestanden te genereren . FastSum , Digital Volcano Hash Tool , en MD5 Hash zijn gratis of shareware MD5 hulpprogramma .

Commerciële software
van bedrijven zoals Tripwire bieden digitale MD5- handtekeningen samen met andere functies om de integriteit van bestanden en mappen te houden . MD5 Hash bijvoorbeeld een binair dat geen installatie na het downloaden hoeft . Draaien van de applicatie lanceert een venster om te selecteren het bestand dat moet worden gecontroleerd . Nadat het bestand te selecteren , wordt de digitale handtekening onmiddellijk gegenereerd .
3

Bewaar de digitale MD5- handtekening . Als de handtekening van het bestand wordt gegenereerd , kopieer en plak de gegenereerde string in een tekstbestand voor toekomstige referentie . Sommige nutsbedrijven deze basisinformatie automatisch opslaan.
4

Controleer regelmatig de integriteit van de bestanden . Op regelmatige basis , lopen de MD5 generator en vergelijk de digitale handtekening waarden ten opzichte van de opgeslagen basislijn lijst met MD5 waarden . Eventuele wijzigingen in de inhoud van een bewaakt bestand resulteert in een wijziging van de digitale handtekening en waarschuwt de beheerder van een probleem te onderzoeken .

Previous: Next:
  Network Security
·Beschrijving van Wireshark 
·Hoe de Administrator Password …
·Hoe het nu Two - Factor Authen…
·Hoe het opzetten van een netwe…
·Hoe te Sonicwall TZ190 Reset 
·Wat is de Linksys Filter Multi…
·Hoe maak je een computer macht…
·Hoe maak je een Sysadmin wacht…
·Hoe een Intrusion Detection Sy…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Breedband telefoons installeren 
·AOL Uitgaande Email Will Not Send Out on…
·Hoe maak je verbinding een Motorola 3347…
·DOS Command te controleren of de SQL poo…
·Wat is Mass Communications & Multimedia …
·Hoe te Wallpaper In Groepsbeleid 
·Het verschil tussen NTP en SNTP 
·Hoe maak je een D - Link Problemen DVG -…
·Hoe om te zien wie Bezocht Uw Fanfiction…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com