Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe SSL Biedt beveiliging voor TCP /IP
De Secure Socket Layer ( SSL ) is de beveiliging element van het HTTPS-protocol . HTTPS staat voor Hypertext Transfer Protocol , Secure . Het werd uitgevonden door Netscape Communications in 1999 . De meest geïmplementeerde versie was SSL 3.0 . Daarna werd het protocol aangepast en omgedoopt Transport Layer Security ( TLS ) . Transport Layer

TCP /IP staat voor Transmission Control Protocol /Internet Protocol . Het is de meest geïmplementeerde model van netwerkprotocollen . TCP /IP is niet een protocol , maar een reeks protocollen , en organiseert de verantwoordelijkheden van de protocollen in groepen . Deze groepen zijn afgebeeld als lagen in een stapel . De onderste laag is de toegang netwerklaag . Dit gaat over de fysieke aspecten van netwerken . De volgende laag omhoog is de internet -laag , die zich bezighoudt met de adressering en routering van datapakketten over netwerken . De transportlaag zit boven de internet -laag . Deze laag is verantwoordelijk voor het vaststellen van verbindingen en monitoren data-integriteit . De SSL /TLS-protocol woont aan de transportlaag .
Transport Layer Security

De locatie van SSL in het TCP /IP protocol stack is belangrijk , omdat het integreert beveiliging functies met het proces van het maken van een verbinding . Dit betekent dat de verbinding niet kan worden vastgesteld, tenzij de veiligheidscontroles worden doorgegeven . Parameters onderhandelen over een encryptiesleutel worden ook geïntegreerd in de totstandkoming van de verbinding procedures .
Authentication

Het eerste element van SSL /TLS is authenticatie . Onder SSL , alleen de server moest zijn geloofsbrieven voorleggen . Onder TLS , zowel client en server in de verbinding hebben om hun identiteit te bewijzen . Beide partijen presenteren een beveiligingscertificaat . Elke verwerft dit certificaat bij een certificeringsinstantie ( CA ) . Het certificaat geeft de naam van de houder , de gevalideerde adres , een geldigheidsdatum bereik en een digitale handtekening . De ontvanger van het certificaat controleert deze gegevens met de CA . Geldigheidsduur van het certificaat dateert ook moeten zijn actueel .
Encryption

Elke kant krijgt een public key encryption encryptie pair met zijn certificaat . Dit is het tweede element van SSL /TLS beveiligingsprocedures . Nogmaals , dit verklaart waarom het protocol woont op de transportlaag , omdat encryptie is een andere transportlaag verantwoordelijkheid . De SSL /TLS -encryptie systeem is gebaseerd op public key encryption . Dit gebruikt een andere sleutel voor het decoderen van het signaal dat te versleutelen . De decodeersleutel is prive en kan niet worden afgeleid uit de coderingssleutel . Dit wordt de private sleutel . De encryptiesleutel kan openbaar worden verdeeld . Dit wordt de openbare sleutel . Elke kant stuurt de andere haar publieke encryptiesleutel tijdens de totstandkoming van de verbinding procedures . Het uitwisselen van sleutels gebeurt nadat de authenticatie procedures zijn afgerond en vóór de uitzending begint .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe te SSL voor Tomcat inschak…
·Hoe je computers Toevoegen aan…
·Endian firewall hardwarevereis…
·De zwakke punten van WEP 
·Hoe u een proxy URL Kies 
·Is VeohTV spyware? 
·Hoe het opzetten van een veili…
·De voordelen van Iptables Fire…
·Hoe te verbinden PIX - 515E na…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding een Apple Airport…
·Hoe te Laptops Hook Up to Phone Outlets 
·Lijst van Mandriva draadloze kaarten 
·Hoe kan ik een cliënt Unjoin Van een Do…
·Hoe Hook Up een Apple laptop op een draa…
·Online Self Help Groups 
·Problemen Hooking Wireless Router Modem 
·Windows Sharing & Beveiliging 
·Hoe de System State Restore Met NetVault…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com